Dakdragers Mercedes A-Klasse

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert dakdragers voor onderstaande Mercedes-Benz A-Klasse uitvoeringen.

Ruime keuze tussen verschillende merken Mercedes A-klasse dakdragers

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers van verschillende A-merken voor de Mercedes-Benz A-Klasse. Zo leveren wij dakdragers van Atera, Yakima en Thule.

Al onze dakdragers zijn auto specifiek. Dit betekent dat u verzekerd bent van een perfecte pasvorm voor op het dak van uw A-Klasse. Ook daarom krijgt u op Atera dakdragers 2 jaar garantie en op Yakima en Thule sets maar liefst 5 jaar garantie.
 

Verschil tussen verschillende dakdragersets

Atera dakdragersets zijn compleet voorgemonteerd. Dit betekent dat u ze vanuit de doos zo op uw A-Klasse kunt monteren. Daarentegen heeft u bij een volgende auto wel een compleet nieuwe dakdragerset nodig.

Wanneer u Yakima dakdragers aanschaft voor uw Mercedes A Klasse krijgt u een dakdragerset die bestaat uit 2 delen, namelijk: dakdrager stangen en voeten die aan elkaar gemonteerd zijn en een autospecifieke kitset. Dit betekent dat u een deel van de dakdragerset mogelijk kunt gebruiken voor een volgende auto.

Thule biedt 2 mogelijkheden. U kan kiezen voor een vergelijkbaar systeem zoals bij Yakima, maar u kan ook kiezen voor een opgebouwde dakdragerset. Deze dakdragers bestaan uit 3 delen. De stangenset, de voetenset en de auto specifieke kitset. Bij deze set heeft u de grootste kans dat u onderdelen (los van de kitset) opnieuw kunt gebruiken bij uw volgende auto.
 

Verzenden of ophalen van de dakdragerset voor uw A-Klasse

Bij Dakdragerwinkel.nl kunt u kiezen tussen het verzenden van de Mercedes A-Klasse dakdragers of het ophalen in onze showroom in Zevenhuizen. Al onze producten zijn met gratis verzending binnen Nederland en naar België (verzending van een dakkoffer naar België kost € 25,95). Wanneer u de bestelde dakdragers liever wilt ophalen in onze showroom zullen wij de dakdragerset gratis monteren. Dit is ter compensatie van de gratis verzending binnen Nederland.

Dus Mercedes A-Klasse dakdragers kopen? Dakdragerwinkel.nl