Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Mercedes GLK

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor onderstaande Mercedes GLK modellen.

Kies uw model Mercedes GLK en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.


Weergave:
 

Mercedes-Benz GLK dakdragers

Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert complete dakragers. Al onze dakdragersets zijn auto specifiek. Dit betekent dat u in bovenstaand overzicht eerst uw carrossserietype en bouwjaar range moet kiezen.

Weet u niet zeker welk carrosserietype u heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw auto.
 

Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd in heel Nederland en België. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of de dragers gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de GLK dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima.

Dakdragers Mercedes GLK van Thule en Yakima

Wij leveren dakdragers van diverse A-merken, deze merken onderscheiden zicht op de punten gebruiksgemak en veiligheid. Zo vindt u onder andere de merken: Thule, Atera, Yakima, Menabo en Aguri in ons assortiment. Al deze merken worden geleverd met minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij de dakdragers van de merken Thule en Yakima is de garantie zelfs 5 jaar.

Dakdragerwinkel.nl, de expert in Mercedes GLK dakdragers.