Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers Nissan Qashqai kopen?

Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert dakdragers voor onderstaande Nissan Qashqai uitvoeringen. Klik op de afbeelding van uw Qashqai uitvoering en u ziet alle geschikte dakdragersets voor uw auto.


Allesdrager Nissan Qashqai verzenden of ophalen

Wij bieden keuze tussen gratis verzenden van uw Qashqai dakdragerset of ophalen op onze locatie in Zevenhuizen (ZH). Wanneer u de allesdrager op werkdagen voor 16:00u bestelt, versturen wij het pakket dezelfde dag nog. Hierdoor heeft u het pakket normaliter de volgende dag al in huis!

Wilt u de Nissan dakdragers toch liever ophalen? Ook dat is bij Dakdragerwinkel.nl geen probleem. Wij zullen de sets van Thule, Atera en Yakima zelfs gratis voor u monteren en op de auto plaatsen, dit doen wij ter compensatie van de service gratis verzending binnen Nederland.


Dakdragersets voor diverse Nissan Qashqai uitvoeringen

Bovenstaand ziet u een overzicht met de verschillende uitvoeringen van de Nissan Qashqai. Dakdragerwinkel.nl levert complete sets voor de modellen:
 
Hierbij moet u mogelijk bij het desbetreffende model nog een keuze maken tussen de verschillende daktypes die op het model geleverd worden. Wanneer u ook deze tweede keuze gemaakt heeft, krijgt u alle passende dakdragers te zien.

Op onze website leveren wij uitsluitend complete dakdragersets. Dit betekent dat alle montagebenodigdheden worden meegeleverd met uw bestelling. U kunt hierbij denken aan slotensets, montagesleutels etc. De sets van het merk Atera worden zelfs compleet voorgemonteerd geleverd. Deze kunt u dus direct vanuit de doos op het dak van uw Nissan plaatsen.

Dakdragers Nissan Qashqai kopen? |
Dakdragerwinkel.nl