Dakdragers Opel Zafira

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert dakdragers voor onderstaande Opel Zafira uitvoeringen. Maak een keuze tussen de verschillende uitvoeringen en u ziet de geschikte dakdragers voor uw auto.

Dakdragers voor diverse Opel Zafira uitvoeringen

Dakdragerwinkel.nl levert auto specifieke Opel Zafira dakdragersets. Om deze reden moet u in bovenstaand overzicht een keuze maken tussen de verschillende Zafira uitvoeringen. Wij maken hierbij onderscheid tussen 3 modellen. Als eerste ziet u de Opel Zafira Tourer (C) van bouwjaar 2011 tot 2019. Dit is het laatste model van de Opel Zafira en wordt met 2 verschillende daktypes geleverd (vaste bevestigingspunten of geïntegreerde dakrailing). Kijk goed welk daktype u heeft, dan ziet u alle geschikte dakdragersets voor uw Zafira C (Tourer). 

Uiteraard leveren wij ook complete dakdragersets voor de oudere modellen zoals de Opel Zafira (B) van bouwjaar 2005 tot 2011. Ook hier heeft u keuze tussen verschillende daktypes en ook nog verschillende bouwjaren bij de daktypes.

Het verschil in verschillende daktypes kan soms erg lastig zijn. Neem gerust contact op met onze klantenservice en wij zullen samen met u kijken naar de verschillende mogelijkheden voor uw auto.
 

Zafira allesdragers ophalen of verzenden

Bij Dakdragerwinkel.nl kunt u de dakdragers laten verzenden en komen ophalen in onze showroom. De verzending van uw gekozen allesdrager is gratis. Ter compensatie van de gratis verzending, kunnen wij de set gratis op uw Zafira monteren. Dit geldt voor de dakdragersets van Thule, Atera en Yakima.

Dakdragers Opel Zafira kopen? | Dakdragerwinkel.nl