Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Peugeot 208

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor onderstaande Peugeot 208 modellen.

Kies uw model Peugeot 208 en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.


Diverse Peugeot 208 uitvoeringen

Op Dakdragerwinkel.nl bieden wij keuze tussen verschillende Peugeot 208 dakdragers. Zo kunt u kiezen tussen 4 uitvoeringen:
  • Peugeot 208 5-deurs vanaf bouwjaar 2019
  • Peugeot e-208 5-deurs vanaf bouwjaar 2019
  • Peugeot 208 3-deurs van bouwjaar 2012 tot 2019
  • Peugeot 208 5-deurs van bouwjaar 2012 tot 2019
Daarbij heeft u keuze tussen de 3-deurs en de 5-deurs uitvoeringen. Al deze modellen beschikken over vaste bevestigingspunten op het dak. Let op dat deze vaste bevestigingspunten niet op dezelfde manier gemonteerd worden als de afbeeldingen bij de dakdragersets. Dit zijn algemene afbeeldingen bij de dakdragersets.
 

Dakdragers Peugeot 208 van A-merken

Het assortiment met complete sets voor de 208 bestaat bij Dakdragerwinkel.nl uit de merken Thule, Atera, Menabo en Yakima. Deze A-merken staan bekend om de pasvorm op de auto, waarbij de merken Thule, Atera en Yakima een auto specifieke dakdragerset leveren. De dakdragersets van Menabo beschikken over een semi-pasvorm, hierdoor past de set op een groot scala aan automodellen. Dit gaat echter wel ten koste van het draagvermogen van de set.

Daarnaast kunt u kiezen tussen een stalen en aluminium set. Daarbij beschikken de sets van Thule en Yakima over aerodynamische dakdragerstangen. Zo ervaart u minimaal windgeruis tijdens de reis naar uw vakantiebestemming.

Dakdragers Peugeot koopt u op Dakdragerwinkel.nl