Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Renault Captur kopen?

Dakdragerwinkel.nl levert voor verschillende uitvoeringen / bouwjaren van de Renault Captur complete dakdragers. Kies tussen onderstaande uitvoeringen en u ziet alle passende dakdragers voor uw Captur.Dakdragers Renault Captur van diverse A-merken

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers van diverse A-merken. Alle dakdragers worden geleverd als complete sets. Dit betekent dat u verder niets meer nodig heeft om uw dakkoffer, skihouder, fietsdrager of lading te vervoeren op het dak van uw Renault Captur.
 

Menabo sets

De Menabo dakdragersets voor de Renault Captur zijn onze budget mogelijkheden. U ontvangt 2 jaar garantie op deze dragers, daarnaast hebben de dragers een semi-pasvorm. Dit betekent dat ze passen op een grote lijst met auto's met een glad dak, mede hierdoor komt het draagvermogen niet hoger dan 50 kg.
 

Atera sets

De complete sets van Atera worden voorgemonteerd geleverd, hierdoor is de montage op het dak van uw Captur erg eenvoudig. U draait de klemmen met de speciale veeltantsleutel los, plaatst de dakdrager op de auto en draait de klemmen vast. Atera dakdragers voor de Renault Captur zijn auto specifiek. Hierdoor kunt u bij uw volgende auto de dakdragers niet meer gebruiken.
 

Thule sets

De Thule dakdragers bestaan uit 3 onderdelen. De stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. Voordeel van dit systeem is dat u mogelijk bij de volgende auto alleen een nieuwe kitset hoeft te kopen om de dakdragers passend te maken op de auto. Daarnaast beschikt u altijd over de perfecte pasvorm en een anti diefstal beveiliging.
 

Yakima sets

Yakima dakdragersets bestaal uit 2 onderdelen (stangenset en auto specifieke kitset). Daarbij levert het merk alleen dakdragerstangen van aluminium en bent u dus altijd verzekerd van een stille dakdragerset op uw auto. Ook kunt u mogelijk de stangen weer gebruiken voor uw volgende auto. Dit hangt natuurlijk af van de breedte van de andere auto.
 

 

Aluminium of stalen dakdragers voor de Captur kopen?

In ons complete aanbod heeft u keuze tussen een stalen of een aluminium dakdragerset. Er zit geen verschil tussen het draagvermogen bij de 2 materialen. Het grote verschil tussen de aluminium en stalen stangen is het windgeruis wanneer deze op de auto gemonteerd zijn. Hierbij zijn de Thule Wingbar, Yakima Flushbar en Yakima Thrubar de meest stille Renault Captur dakdragers. Daarnaast heeft u hier de mogelijkheid om te kiezen voor een zwarte of aluminium-kleurige dakdragerstang.

Daarnaast beschikken alle aluminium stangen over een T-profiel aan de bovenzijde van de stang. Dit T-profiel wordt altijd afgesloten met een rubberen strip en wordt gebruikt voor de montage van accessoires zoals fietsdragers, skihouders en watersportdragers. Heeft u een wat oudere dakkoffer, dan is het mogelijk dat uw dakkoffer ook in dit profiel gemonteerd wordt.

Dakdragers Renault Captur koopt u bij Dakdragerwinkel.nl