Dakdragers Renault Twingo

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert complete dakdragersets voor onderstaande Renault Twingo uitvoeringen.

Kies uw Twingo uitvoering en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.

Ruime keuze Renault Twingo dakdragersets

Bij Dakdragerwinkel.nl heeft u ruime keuze tussen verschillende dakdragersets voor de Twingo 3-deurs en 5-deurss. Zo verkopen wij alleen dakdragers van A-merken en vindt u dus in ons assortiment: Thule, Atera, Yakima en Menabo. Al deze dakdragers leveren wij als complete dakdragersets, dit betekent dus inclusief montage, benodigdheden en sloten.

Deze dakdragermerken onderscheiden zich van andere merken doordat de sets auto specifiek zijn. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een set met de perfecte pasvorm op uw Twingo.
 

Verschillen tussen de merken allesdragers Renault Twingo

De Atera dakdragers worden compleet voorgemonteerd geleverd. Dit betekent dat u de dakdragers direct vanuit de doos op de Twingo kunt monteren. Nadeel hiervan is, dat u bij een volgende auto geen losse onderdelen kunt bestellen en de kans dus groot is dat u een compleet nieuwe dakdragerset nodig heeft.

De standaard sets van Thule worden uit 3 delen opgebouwd, namelijk: de stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. De set moet dus de eerste keer in elkaar gezet worden, echter kunt u mogelijk bij een volgende auto wel losse onderdelen bestellen en kan het dus zo zijn dat u alleen een nieuwe kitset nodig heeft voor uw auto.

De Yakima sets bestaan uit 2 onderdelen. Ook deze sets maken gebruik van een auto specifieke kitset, maar de voeten en stangen zijn geïntegreerd. Ook hier kunt u losse kitsets voor bestellen.

De Menabo dakdragersets zijn onze budget mogelijkheden. U ontvangt 2 jaar garantie op deze dragers, daarnaast hebben de dragers een semi-pasvorm. Dit betekent dat ze passen op een grote lijst met auto's met een glad dak, mede hierdoor komt het draagvermogen niet hoger dan 50 kg.
 

Gratis verzending of montage bij afhalen

Wij leveren de Renault Twingo dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij voor onze voorraad dakdragersets de volgende regel hebben: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis.". Daarnaast hoeft u voor levering in Nederland geen verzendkosten te betalen. Tegenwoordig is ook de verzending van dakdragers naar België geheel kostenloos.

Wilt u de set liever ophalen in onze showroom? Wij zullen dan de dakdragers gratis voor u in elkaar zetten en op de auto monteren. Dit doen wij ten compensatie van de gratis verzending die wij bieden. Deze service geldt niet voor dakdragers van Menabo en Twinnyload.

Ruime keuze Renault Twingo dakdragers bij Dakdragerwinkel.nl