Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers voor Subaru Solterra 

Dakdragerwinkel.nl is specialist op het gebied van dakdragers. Wij leveren ook dakdragers voor de nieuwe Subaru Solterra vanaf bouwjaar 2022. Kies hieronder het dapktype en bekijk de geschikte dakdragers voor jouw Subaru Solterra. Keuze uit normaal (glad) dak en geintegreerde rails met fixpoint bevestiging. 

Gratis verzending binnen Nederland!


Weergave:
 

A-merk Subaru Solterra dakdragers

Ben je op zoek naar kwaliteitsdragers voor uw Subaru Solterra? Dakdragerwinkel.nl levert Solterra dakdragers van diverse A-merken zoals Thule en Yakima. Deze merken worden gekenmerkt door de auto specifieke pasvorm. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis en het optimale gebruik van het draagvermogen van uw Subaru Solterra. 

Stalen of aluminium Subaru Solterra dakdragers

Daarbij heb je bij onze merken keuze tussen dakdragerstangen van staal en aluminium. De aluminium Solterra dakdragers hebben een andere vorm dan de vierkante stalen stangen. Dit zorgt voor minder windgeruis rond de stang tijdens uw reis. Daarnaast beschikken de aluminium dragers over een T-profiel. Dit T-profiel wordt veelal gebruikt voor de montage van accessoires zoals fietsdragers, skidragers en watersport dragers.

Gratis verzending of gratis montage bij ophalen

Wil je gebruik maken van onze bezorgservice? Dan worden de Subaru Solterra dakdragers gratis bij jou thuis bezorgd! Heb je liever dat de montage uit handen genomen wordt? Dan kun je ook kiezen voor afhalen, wij monteren dan de dakdragers gratis op jouw dak als extra service.