0
Winkelwagen

Dakdragers Suzuki Swift

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor onderstaande Suzuki Swift uitvoeringen.

Kies uw model Suzuki Swift en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.Suzuki Swift dakdragers van A-merken

Thule, Yakima en Atera behoren tot de top merken in de dakdragermarkt. Dakdragerwinkel.nl levert dan ook alleen deze A-merken, zodat u altijd verzekerd bent van een goede pasvorm en daardoor veilige reis met uw Swift naar de vakantiebestemming.

Yakima 

Het vleugelvormig profiel dat de Yakima dakdrager heeft zorgt voor een perfecte aerodynamica, hierdoor kijrgt u veel minder last van windgeruis.

Met innovatieve SmartFoot systeem maakt het mogelijk om op meerdere auto's uw dakdrager te plaasten. Hierbij moet de dwarsdrager gedemonteerd worden en niet het complete systeem. De profiel breedte en hoogte van Yakima is 85 x 25 mm. Yakima is gekeurd door TUV en GS.

Atera

De dakdragers van Atera worden geproduceerd door een Duitse fabrikant. De Atera dakdragers worden voor zijn compleet en worden voor u voorgemonteerd, er wordt gegarandeerd dat de dakdragers altijd passen! Met de unieke sleutel van Atera kunt u uw dakdragers in één handeling monteren. 

Thule

Thule heeft een aantal laadstangen: de SquareBar, De Wingbar en de SlideBar. Elk van deze stangen heeft verschillende maten, waaronder elke maat in een aparte prijsklasse valt. De dragers hebben een laadvermogen van 75kg-100 kg.

Verschillende modellen van Suzuki Swift

Het merk Suzuki heeft veel verschillende mooie modellen, waaronder één de Suzuki Swift is. Het beginjaar van de Suzuki Swift is in 2005, met de Suzuki Swift 5-deurs van het bouwjaar 2005 tot 2010. Vervolgens kwam de de Suzuki Swift 3-deurs en 5-deurs vanaf het bouwjaar 2010. De dakdragers zijn zo goed als geruisloos en hebben een goede prijsverhouding. Ze zijn verkrijgbaar in het zwart staal en zilverkleurig aluminium.

Ophalen van uw dakdragers

U kunt uw dakdragerset opkomen halen bij Dakdragerwinkel.nl in Zevenhuizen. Wij monteren elke dakdragset op uw auto, zo ook de dakdragers Suzuki Swift! Dus ik zou zeggen bestel nu snel bij Dakdragerwinkel.nl.