Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Tesla Model 3

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert onderstaande dakdragers voor de Tesla Model 3. De dakdragers zijn complete sets, u heeft dus verder niets meer nodig om de dakdragers te monteren.

Bestel dakdragers voor de Tesla Model 3 bij Dakdragerwinkel.nl, gratis verzending binnen Nederland en België. 



Weergave:
 


Bezig met laden...

Tesla Model 3 dakdragers verzenden of ophalen

Tesla Model 3 dakdragers koopt u natuurlijk niet iedere dag. Bij Dakdragerwinkel.nl begrijpen wij dit natuurlijk. Standaard verzenden wij de dakdragerset gratis binnen Nederland en België. U kunt er ook voor kiezen om de dakdragers bij ons op te halen. Tijdens de checkout kiest u dan voor ophalen. U ontvangt dan een bericht zodra de dakdragers voor u klaar staan.

Model 3 dakdragers van diverse merken

Dakdragerwinkel.nl is dealer van diverse dakdragermerken. Hierdoor kunnen wij u een uitgebreid aanbod Tesla model 3 dakdragersets aanbieden van de A-merken Yakima, Farad en Twinny Load. Alle dragers zijn beschikbaar met een aluminium aerodynamische stang die het windgeruis minimaliseert en worden geleverd met minimaal 2 jaar garantie. 

Tesla Model 3 imperiaal monteren

Bij het monteren van dakdragers of imperiaal op de Tesla Model 3 moet er rekening worden gehouden met het maximale draagvermogen van het dak van de Model 3. Heeft u vragen over de montage van dakdragers op de Tesla Model 3? Neem contact met ons op via info@dakdragerwinkel.nl en onze specialisten helpen u graag verder.

Bestel vandaag Tesla Model 3 dakdragers en profiteer van gratis verzending! | Dakdragerwinkel.nl