Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakrailing dakdragers kopen?

Dakdragerwinkel.nl levert uit voorraad de dakrailing dakdragers van Atera, Thule, Hapro en TwinnyLoad.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Universele dakdragers Hapro

Op zoek naar universele dakdragers voor een lage prijs? Dakdragerwinkel.nl biedt een uitgebreid assortiment scherp geprijsde universele Hapro dakdragers. Het assortiment bestaat uit:
  • Hapro Cronos 109 Steel dakdragers
  • Hapro Cronos 125 Steel dakdragers
  • Hapro Cronos Aero 1 Aluminium dakdragers
  • Hapro Cronos Aero 2 Aluminium dakdragers
  • Hapro Cronos Aero 3 Aluminium dakdragers
Wil je weten of de Hapro Cronos dakdragers passen op jouw auto? Bekijk dan de toepassingslijst, deze vind je onder het kopje 'bijlagen' bij het product.

Stalen Hapro dakdragers

Met de Hapro Cronos Steel ben je voordelig uit! De Cronos Steel dakdragers zijn verkrijgbaar in de lengte van 109 cm en 125 cm en passen op een groot aantal auto's met geïntegreerde of open railing. Gemaakt van stevig staal. De dragers kunnen maximaal 100kg dragen. Let op: check ook altijd wat het maximale draaggewicht is van jouw autodak. Je kunt de dakdragers direct uit de doos op de auto monteren, deze worden voorgemonteerd geleverd. Dankzij de geintegreerde inbussleutel heb je geen extra gereedschap nodig en is de dakdragers zo geplaatst.

Aluminium Hapro dakdragers

Als je op zoek bent naar betaalbare universele aluminium dakdragers zit je met de Hapro Cronos Aero goed. Deze veelzijdige aluminium Hapro dakdragers zijn voorzien van een T-profiel op de bovenzijde van de stang. Hierdoor kun je makkelijk accessoires zoals een dakkoffer, fietsendrager of watersportdrager monteren. De dragers kunnen maximaal 100kg dragen en hebben een lengte van 125cm. Welke Hapro Cronos Aero dakdragers passen hangt af van het dak van uw auto. Bekijk de toepassingslijst om te kijken of je de Hapro Cronos Aero 1, Hapro Cronos Aero 2 of Hapro Cronos Aero 3 nodig hebt.

Atera Signo ASR dakdragers

De Atera Signo ASR dakdragers zijn geschikt voor dakrailingen van 15 tot 55 mm en verkrijgbaar in 4 formaten. Er zijn stangen van 1100mm, 1220mm, 1370mm en 1500mm. Daarnaast heeft u nog de keuze tussen stalen dragerstangen of aluminium dragerstangen.

Lees ook reviews van onze klanten