Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen TiguanDakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor bovenstaande Volkswagen Tiguan uitvoeringen. Wanneer u op uw uitvoering klikt, komt u in het overzicht van de desbetreffende Tiguan uitvoering. Het kan zijn dat u hier nog een keuze moet maken tussen de verschillende daktypes die er bestaan voor de auto.

Snelle levering

Wij leveren onze Tiguan dakdragers veelal uit eigen voorraad. Dit betekent: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis". Daarnaast worden al onze producten gratis aan huis geleverd.

Wilt u de dakdragers liever komen ophalen? Dat kan, in onze showroom in Zevenhuizen bevindt zich een groot gedeelte van onze dakdrager-voorraad. Daarnaast zullen wij de dakdragers voor u, op uw Tiguan monteren., dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending die wij aanbieden. Echter doen wij dit allen op dakdragers van Thule, Atera en Yakima

 

Keuze uit diverse A-merken VW Tiguan dakdragers

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers van uitsluitend A-merken. Zo vindt u in ons aanbod dakdragers van Atera, Thule, Yakima en Menabo. De dakdragers van Menabo beschikken over een semi-pasvorm. Dit betekent dat ze op meerdere auto's te monteren zijn, hier levert u echter wel een groot gedeelte van het draagvermogen en gebruiksgemak in.

De dakdragers van Atera zijn compleet voorgemonteerd, dit bekent dat u de dakdragerset direct vanuit de doos op uw VW Tiguan kunt monteren. De Thule en Yakima dakdragers worden als losse onderdelen geleverd. U zult deze sets dan ook de eerste keer in elkaar moeten zetten, daarna zullen ze echter net zo makkelijk in gebruik zijn als de dakdragers van Atera. Bijkomend voordeel is dat u bij de volgende auto mogelijk onderdelen kunt gebruiken van uw huidige set.


Dakdragers Volkswagen Tiguan kopen? | Dakdragerwinkel.nl