0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen TiguanDakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor bovenstaande Volkswagen Tiguan uitvoeringen. Wanneer u op uw uitvoering klikt, komt u in het overzicht van de desbetreffende Tiguan uitvoering. Het kan zijn dat u hier nog een keuze moet maken tussen de verschillende daktypes die er bestaan voor de auto.

Snelle levering

Wij leveren onze Tiguan dakdragers veelal uit eigen voorraad. Dit betekend: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis". Daarnaast worden al onze producten met gratis aan huis geleverd.

Wilt u de dakdragers liever komen ophalen? Dat kan, in onze showroom in Zevenhuizen bevind zich een groot gedeelte van onze dakdrager-voorraad. Daarnaast zullen wij de dakdragers voor u op uw Tiguan monteren*, dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending die wij aanbieden. 

 

Keuze uit diverse A-merken VW Tiguan dakdragers

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers van uitsluitend A-merken. Zo vindt u in ons aanbod dakdragers van Atera, Thule, Whispbar/Yakima en Menabo. De dakdragers van Menabo zijn semi-pasvorm. Dit betekend dat ze op meerdere auto's te monteren zijn, hier levert u echter wel een groot gedeelte van het draagvermogen en gebruiksgemak in. De dakdragers van Atera zijn compleet voorgemonteerd, dit bekend dat u de dakdragerset direct vanuit de doos op uw VW Tiguan kunt monteren. De Thule en Whispbar dakdragers worden als losse onderdelen geleverd. Dit betekend dat u ze de eerste keer in elkaar moet zetten, daarna zullen ze echter net zo makkelijk in gebruik zijn als de dakdragers van Atera. Bijkomend voordeel is dat u bij de volgende auto mogelijk onderdelen kunt gebruiken van uw huidige set.