Dakdragers Volvo XC70

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor onderstaande Volvo XC70 uitvoeringen. Klik op uw uitvoering van de XC 70 en u ziet alle passende dakdragers.

Dakdragers Volvo XC70 van aluminium en staal

Dakdragerwinkel.nl levert diverse allesdragers voor de Volvo XC70. U heeft hierbij keuze uit diverse A-merken waaronder: Thule, Atera en Yakima. Daarbij kunt u kiezen tussen een stalen set of een set met aluminium stangen. Het voordeel van de aluminium set is het T-profiel en de aerodynamische vorm. Het T-profiel wordt gebruikt voor eenvoudige montage van fietsdragers, skidragers en watersporthouders. U schuift uw accessoire dan simpelweg in het profiel en draait deze aan de bovenzijde vast op de Volvo XC70 dakdragers.

Door de aerodynamische vormgeving van de aluminium stangen zijn deze stiller dan de (standaard) stalen dakdragerstangen. Zo heeft u minder last van windgeruis tijdens uw reis naar de vakantiebestemming.
 

Voor verschillende XC70 uitvoeringen

De dakdragers voor uw Volvo worden op de dakrailing geplaatst. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de Volvo XC70 van bouwjaar 2002 tot 2007 en het nieuwere model van bouwjaar 2007 tot 2016. Door op de bovenstaande afbeelding te klikken gaat u naar het complete overzicht met passende dakdragers voor uw uitvoering.

Dakdragers Volvo XC70 koopt u op Dakdragerwinkel.nl.