Thule Vector Alpine | Dakkoffer | Black Metallic | 380 liter

Thule Thule
Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - zijkant Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - schuin voor Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - schuin achter Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - bovenzijde Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - vooraanzicht Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - achteraanzicht Thule Vector Alpine - deksel open Thule Vector Alpine dubbelzijdige openen Thule Vector Alpine SlideLock opening Thule Vector Alpine - viltvoering op bodem
Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - zijkant
Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - schuin voor
Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - schuin achter
Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - bovenzijde
Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - vooraanzicht
Thule Vector Alpine dakkoffer - Black Metallic - achteraanzicht
Thule Vector Alpine - deksel open
Thule Vector Alpine dubbelzijdige openen
Thule Vector Alpine SlideLock opening
Thule Vector Alpine - viltvoering op bodem

Thule Vector Alpine dakkoffer, Black Metallic uitvoering. Afmetingen: 228x88.5x32 cm. Inhoud 380 liter. Laadvermogen 75 kg. PowerClickClick montage. SlideLock sluiting. 5 Jaar garantie.

1.729,95
1.529,95
per stuk
Verzendkosten: € 0,00
Op voorraad 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending binnen NL & BE!
  • Dé specialist op het gebied van dakdragers, dakkoffers en fietsendragers
  • Hoge kwaliteit producten tegen een passende prijs
  • Klantbeoordeling 9,1

Omschrijving

Thule Vector Alpine dakkoffer | Black Metallic | 380 liter

De Thule Vector Alpine dakkoffer is de nieuwste dakkoffer van het merk Thule. De koffer is zo ontworpen dat deze zo aerodynamisch mogelijk is en daarom is het een relatief lage koffer. De dakkoffer heeft een unieke Black Metallic kleur (hoogglans zwart), een buitenmaat van 228 x 88,5 x 32 cm en een binnenmaat van 204,5 x 78 x 28 cm waardoor de Vector een inhoud heeft van 380 liter. Ook is er ruimte voor ski’s en snowboards tot een lengte van maar liefst 200 cm. Wat de Thule Vector Alpine bijzonder maakt is dat niet alleen de bovenkant van de koffer Metallic Black is, maar dat de gehele koffer deze kleur heeft. Dit maakt deze koffer uniek is zijn soort.

Thule Vector Alpine

De Thule Vector Alpine heeft een ontwerp met naadloze integratie van het deksel op de bodem. De Vector heeft een aerodynamische, lage vorm wat hem de stilste bagagebox op de markt maakt. Ook is de koffer voorzien van ingebouwde verlichting en een viltvoering op de bodem van de koffer zodat uw spullen de dakkoffer niet kunnen beschadigen. Daarnaast is de Vector Alpine een elegante, sportieve en luxe koffer die u veel conform geeft. Ook loopt de Thule Vector Alpine niet recht over het dak, maar loopt de achter- en voorzijde krom waardoor deze beter aansluit op uw auto en zorgt voor een meer aerodynamische houding wat u in uw brandstof bespaart.

Veilige en comfortabele dakkoffer

Naast de verlichting in de Thule Vector Alpine Black Metallic dakkoffer is de koffer ook voorzien van een witte binnenzijde van het deksel. Hierdoor kunt u uw bagage goed zien wanneer u deze ‘s avonds in- of uit moet pakken waardoor de koffer een vriendelijk gebruiksgemak heeft. Wat het slot van de Thule Vector uniek maakt is dat deze in de koffer is verwerkt, terwijl deze bij de andere koffers uitsteekt, Dit zorgt voor een mooiere afwerking, maar voorkomt ook beschadiging van het slot.

Ook is de Vector voorzien van een verstevigde klep waardoor zowel de voorzijde als de achterzijde van de koffer tegelijk open kan gaan waardoor deze gemakkelijker in te laden is. Daarnaast is de koffer ook nog voorzien van een Thule SlideLock systeem. Dit is een gescheiden sluit- en openingsfunctie waardoor u de garantie heeft dat uw koffer altijd goed afgesloten is.

U monteert de dakkoffer met het PowerClick systeem. Deze "klauwen" klemmen op 4 punten op de dakdragers van uw auto en beschikken over een koppelindicator. Dit betekent dat u een klikgeluid hoort wanneer de klem stevig genoeg aangedraaid is.

 

 

Vector Alpine - Black Metallic accesoires

Bij de Vector Alpine wordt de verlichting standaard met de dakkoffer meegeleverd. U vindt de units aan beide zijdes van de Thule Vector. Ook ontvang u een beschermhoes van canvas. Door deze beschermhoes kan het deksel van de laadbak niet beschadigen bij het opbergen.

 

Specificaties Thule Vector Alpine - Black Metallic

Algemeen
Merk Thule
Bevestiging PowerClick
Gewicht 30 kg
Kleur Black Metallic (hoogglans zwart deksel)
Opening Dubbelzijdig (links & rechts)

Afmetingen
Lengte (buiten/binnen) 228 cm / 204,5 cm
Breedte (buiten/binnen) 88,5 cm / 78 cm
Hoogte (buiten/binnen) 32 cm / 28 cm

Capaciteit
Inhoud 380 liter
Laadvermogen 75 kg
Laadvermogen ski's 4 tot 6 paar
Laadvermogen snowboards 3 tot 5 paar
Max. lengte ski's 200 cm
Skidrager Door viltvoering niet van toepassing

Montage
Past op vierkante (stalen) stangen ✓
Past op aluminium stangen ✓

Overige eigenschappen
TÜV/GS-goedkeuring ✓
Voldoet aan 'City Crash' norm ✓
Centrale vergrendeling ✓
Garantie 5 jaar
Typenummer 613 501

Dakdragerwinkel.nl levert de Thule Vector Alpine - Black Metallic in overleg, binnen 1 tot 3 werkdagen aan huis.

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Review toevoegen

Wat vind je van het artikel?

5,0