COVID-19: Online 24/7 open | Click & Collect mogelijk | Showroom op afspraak - Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen ID.3

Dakdragerwinkel.nl kan op dit moment helaas nog geen Thule, Atera Menabo en/of Yakima dakdragers leveren voor de nieuwe Volkswagen ID.3. Wilt u een bericht ontvangen wanneer de dakdragersets leverbaar zijn? Klik dan hier om u aan te melden voor een notificatie-mail.


Weergave:
 

Volkswagen ID.3 dakdragers voor diverse uitvoeringen

Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert complete dakdragers. Al onze dakdragersets zijn auto specifiek. Dit betekent dat u in bovenstaand overzicht eerst uw carrosserietype en bouwjaar range moet kiezen.

Weet u niet zeker welk carrosserietype u heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw auto.


Gratis verzendig of gratis montage.

Bij Dakdragerwinkel.nl kunt u bij alle producten kiezen of u deze wilt laten monteren of wilt laten bezorgen. Wilt u graag wat extra tips voor de montage en/of wilt u de dakdragers gratis laten monteren? Dan kunt u de dakdragers voor uw ID 3 op komen halen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). In dit geval zal één van onze monteurds de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt alleen voor dakdragers van de merken Thule, Atera en Yakima. Wilt u liever dat de dakdragers thuis bezorgd worden? Dit is geen probleem. Wij bezorgen gratis binnen heel Nederland en België.
 

Dakdragers Volkswagen ID3 van diverse A-merken

Wij leveren dakdragers van diverse A-merken, deze merken onderscheiden zicht op de punten gebruiksgemak en veiligheid. Zo vindt u onder andere de merken: Thule, Atera, Yakima, Menabo en Aguri in ons assortiment. Al deze merken worden geleverd met minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij de dakdragers van de merken Thule en Yakima is de garantie zelfs 5 jaar.

Dakdragerwinkel.nl, de expert in Volkswagen ID.3 dakdragers.