De nieuwe Thule Motion 3

De nieuwe Thule Motion 3

De meest stille en aerodynamische dakkoffer die Thule ooit gemaakt heeft! De Thule Motion 3 dakkoffer is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Thule. Het Zweedse top merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en innovatieve transportoplossingen. Met zijn slanke ontwerp en uitstekende prestaties is de Motion 3 een must-have accessoire voor avonturiers, gezinnen en zakenreizigers die op zoek zijn naar extra bagageruimte zonder concessies
te doen aan stijl en functionaliteit. De nieuwe Motion 3 is de vervanger van de meest populaire dakkoffer van Thule, de Thule Motion XT


Thule Motion 3 XXL BlackThule Motion 3 XXL Black zijkant

Wat is er nieuw aan de Thule Motion 3 dakkoffer

In vergelijking met zijn populaire voorganger de Motion XT is de Motion 3 flink vernieuwd:   
  • Verbeterde aerodynamica en nóg strakker design: De Motion 3 kenmerkt zich door zijn aerodynamische vormgeving met een vleugelprofiel, speciaal ontworpen om luchtweerstand te minimaliseren. Deze doordachte ontwerpkeuze draagt bij aan een verbeterd brandstofverbruik, waardoor het niet alleen een milieuvriendelijke, maar ook een kostenefficiënte keuze is. Het desigs is geïnspireerd op de Thule Vector. Dit is te zien doordat de bodem aan de voorzijde wat lager is en door het karakteristieke deksel design.
  • Vernieuwd dekselontwerp met betere functionaliteiten: Een vernieuwd, robuust ontwerp van het deksel maakt het openen en sluiten van de Thule Motion 3 dakkoffer nóg makkelijkler. Het innovatieve SlideLock-systeem zorgt ervoor dat het deksel veilig vergrendeld wordt met een automatische klik en een indicator die aangeeft wanneer de koffer goed gesloten is.
  • Uitgebreider assortiment: Nieuw in de modellenreeks van de Motion is de verlaagde versie: de Thule Motion 3 XL Low en de Thule Motion 3 XXL Low. 
  • Nieuwe accessoires: Alle accessoires zijn even zorgvuldig ontworpen als de dakkoffer zelf. Speciale tassen Thule Go Pack Duffel en Thule Box Liner voeringen bieden niet alleen organisatie, maar ook bescherming voor jouw bagage, terwijl handige verlichtingsoplossingen Thule LED Boxlight ervoor zorgen dat je nooit meer in het donker hoeft te zoeken. Elk accessoire is ontworpen om de kenmerken van de Thule Motion 3 aan te vullen en het gebruik van de dakkoffer te optimaliseren.

Motion 3 XL Low met verlaagd profiel

Voor de design liefhebbers is de Low de ultieme dakkoffer voor een superstrakke combinatie. Wie fan is van de Thule Vector, wordt zeker ook fan van de Motion 3 XL Low. Het verlaagde design is geïnspireerd op die van de Vector en sluit naadloos aan op het dak van jouw auto. De Motion 3 vormt een super strak geheel met jouw auto. Het slanke ontwerp zorgt voor een sportieve en stoere uitstraling.

Verder zorgt het niet alleen voor een gestroomlijnde uitstraling maar ook voor een betere aerodynamica. Hierdoor wordt jouw reis comfortabel en zuiniger. Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt? Kom hem dan snel bekijken in onze showroom om zelf te ervaren hoe mooi deze dakkoffer kan staan op jouw auto.

Thule Motion 3 nieuw deksel

Monteren Motion 3 dakkoffer

Nóg een voordeel: de nieuwe Motion is eenvoudig te monteren dankzij het PowerClick snelmontagesysteem. De geïntegreerde koppelindicator ‘klikt’ wanneer deze correct is gemonteerd, waardoor een snelle en veilige montage wordt gegarandeerd. 

Het PowerClick systeem bestaat uit 4 klemmen die je als het ware om de dakdrager heen klemt. Hierdoor past de koffer op de meeste Thule dakdragers zonder dat je een losse adapter nodig hebt. Je kunt de koffer direct op de dakdragers plaatsen en vastdraaien. 

Heb je dakdragers van een ander merk zoals bijvoorbeeld Hapro, Yakima, ProRack Aguri of Menabo? Geen probleem. Op de meeste vierkante of vleugelvormige dakdragers kun je de Motion 3 ook monteren zonder adapter. Twijfel je hierover? Neem dan contact met ons op voor advies.

Thule Motion 3 kopen

De nieuwe koffer van Thule is nu beschikbaar bij Dakdragerwinkel.nl! Zowel online als in de showroom is de dakkoffer te koop. 

Waarom kiezen voor Dakdagerwinkel?

Bestel je bij ons, dan profiteer je van gratis verzending! Dit is een unieke kans en zul je niet vinden bij andere aanbieders. Bij andere webshops betaal je wél verzendkosten. De dakkoffer wordt door onze eigen bezorgdienst aan jouw deur geleverd. In de meeste gevallen heb je binnen 2-4 werkdagen jouw koffer al in huis! 

Kom je liever naar de showroom om ons assortiment bagageboxen te bekijken en daarna mee te nemen? Dan bieden wij ook hier nét dat beetje extra service. We geven jou passend advies én we monteren en plaatsen de dakkoffer (en dakdragers) gratis voor jou op de auto.

Naast dakkoffers verkopen we ook een uitgebreid assortiment A-merk dakdragers waardoor je altijd compleet op reis kan. Want zonder dakdragers kun je natuurlijk geen dakkoffer vervoeren! 
 
  Nancy van der Ploeg     09-04-2024 12:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.