Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9,1 | Black Friday & Cyber Monday aanbiedingen | Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen

Thule Force XT

Thule Force XT

Thule Force XT dakkoffer

Gezien op Automechanika en nu te bestellen bij Dakdragerwinkel.nl, de nieuwe Thule Force XT dakkoffer. Vanaf eind oktober 2018 in onze showroom te Zevenhuizen (Zh).

Onlangs is in Frankfurt de grootste beurs op Automotive gebied gehouden, de Automechanika. Thule heeft daar haar nieuwste dakkoffer geïntroduceerd, de Thule Force XT. In 2016 is Thule een nieuwe weg ingeslagen met het design van haar dakkoffers. De inspiratie voor het design kwam voort uit een automodel, een Audi. Dit zorgde voor nodige opschudding in dakkofferland. Het is een groot succes gebleken. Dus heeft Thule bij de Force XT wederom een automodel als inspiratie gebruikt.
 

Veelzijdige dakkoffer voor dagelijks gebruik

Of u de dakkoffer nu wilt gebruiken voor uw favoriete activiteit, uitstapje, vakantie of omdat u standaard extra bagage bij u heeft, de Thule Force XT voorziet in uw behoefte. Deze dakkoffer is perfect voor dagelijks gebruik. De sterke aeroskin design oppervlakte structuur van het deksel en de nieuwe vergrendelknop maken het openen en sluiten van de dakkoffer zeer eenvoudig.

Het DualSide openingssysteem zorgt ervoor dat u het deksel zowel van de linkerzijde als de rechterzijde kunt openen. Hiermee heeft u eenvoudig toegang tot alle delen van de bagagebox.

Montage op de dakdragers is al even simpel. Het PowerClick systeem staat garant voor een snelle maar vooral stevige bevestiging. De geïntegreerde koppelindicator klikt wanneer de grepen stevig en correct om de dakdragers gemonteerd zijn. Zo kunt u met een veilig gevoel aan uw trip beginnen.

De Force XT heeft een laadvermogen van maar liefst 75 Kg.
 

Leverbaar in diverse formaten

De Force XT serie bestaat uit 6 verschillende modellen, variërend van 300 liter tot 500 liter inhoud. Zo is er voor iedere behoefte en voor iedere auto een passende Force XT leverbaar. De Force XT wordt geleverd in onderstaande modellen:
 
Thule Force XT Sport 190 x 63 x 42,5 cm 300 liter inhoud
Thule Force XT S 139 x 89,5 x 39 cm  300 liter inhoud
Thule Force XT M 175 x 82 x 42,5 cm         400 liter inhoud
Thule Force XT L 190 x 84 x 46 cm 450 liter inhoud
Thule Force XT XL 210 x 86 x 44 cm 500 liter inhoud
Thule Force XT Alpine          230 x 70 x 42,5 cm 420 liter inhoud


 

Mid-Range dakkoffer met premium kwaliteiten

Thule heeft een uitgebreid gamma aan dakkoffers. De nieuwe Force XT zal worden gepositioneerd tussen de Thule Touring en de Thule Motion XT. Ten opzichte van de Touring heeft de Force XT een laadvermogen van 75 kg in plaats van 50 kg, het PowerClick montage systeem ten opzichte van het FastClick systeem, een meer aerodynamisch design wat zorgt voor meer comfort en een nieuw sluitmechanisme, in plaats van de sleutel om te draaien draait u de vergrendelingsknop. Dit zorgt ervoor dat het openen makkelijk gaat en helpt beschadiging aan de sleutel te voorkomen.
 

Veiligheid boven alles

Zoals alle producten van Thule is ook de Thule Force XT uitgebreid getest. Zowel in de praktijk als in het Thule Test Center, een ultramodern centrum waar dakkoffers worden getest onder de meest extreme omstandigheden. U kunt er dan ook op vertrouwen dat de Thule Force XT stevig op uw auto staat gemonteerd en uw lading veilig vervoert, waar de weg of het avontuur u ook brengt.

De Thule Force XT is TÜV goedgekeurd, heeft de City Crash Test doorstaan en wordt geleverd met 5 jaar garantie.
 

Kom de Thule Force XT bekijken in onze showroom

Vanaf eind oktober 2018 hebben wij de Force XT in onze showroom. Hier kunt u de Force XT bekijken en passen op uw auto. Onze showroom is centraal in de Randstad gelegen. U vindt ons in het Zuid Hollandse dorp Zevenhuizen. Gelegen aan de A12 tussen Zoetermeer en Gouda.

Wij zijn gecertificeerd Thule Partner, in onze showroom vindt u naast de Thule Force XT het volledige Automotive assortiment van Thule. Van dakdragers, dakkoffers, fietsendragers tot watersportdragers en skidragers. Ook zijn wij dealer van Hapro, Atera, Menabo., Twinny Load en Yakima.

Bent u overtuigd van de Thule Force XT of een andere dakkoffer dan kunt u deze vaak direct meenemen. Heeft u nog geen dakdragers? Ook deze kunnen wij vaak direct uit voorraad leveren. Bijkomend voordeel is dat onze medewerkers dakdragers en een dakkoffer gratis voor u monteren. Dat is de service waar u bij REMENKO | Dakdragerwinkel.nl op kunt rekenen!
 
    28-09-2018 12:19     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.