COVID-19: Online 24/7 open | Click & Collect | Showroom Open - Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen

Maatregelen Coronavirus - COVID-19 | REMENKO Automotive

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, bezorgdiensten en leveranciers staat voorop, daarom houdt ook REMENKO Automotive de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten en volgt de adviezen van de overheid en RIVM. Onze webshops blijven tijdens de lockdown gewoon open.
 

Winkel / Showroom

Onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland) is geopend voor klantbezoeken op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 . Ook kunt u gewoon uw aankopen online blijven doen.

Afhalen Click & Collect: 

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw aankoop af te halen/ wij bezorgen het in uw auto op ons terrein, de spelregels voor het afhalen zijn als volgt:
- Uw order moet vooraf betaald zijn,
- Factuur wordt per mail verstuurd,
- U krijgt een bepaald tijdvak toegewezen waarin u uw product kunt afhalen,
- U parkeert uw auto voor de deur,
- Bij aankomst meldt u zich en krijgt u een afhaalnummer,
- Wij zetten een PostNL kar buiten waarin uw product zit met het afhaalnummer erop,
- U pakt zelf uw artikelen en kunt daarna wegrijden,
- PostNL kar wordt ontsmet en binnen gezet.

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk. Ter bescherming van onze klanten en medewerkers, nemen we verschillende extra maatregelen. Al onze medewerkers wassen regelmatig, grondig hun handen en houden waar mogelijk anderhalve meter afstand van collega's en klanten.

Click&Collect
 

Klantenservice

Onze klantenservice blijft gewoon bereikbaar. Wij zijn op onze standaard openingstijden te bereiken en u kunt contact met ons opnemen via de mail, telefonisch, via de chat en via Whatsapp.
 
Maandag 09:00 tot 17:30                           
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag Gesloten
 

Verzending / Levertijd

Voor verzending van onze pakketten maken wij gebruik van PostNL. Wij blijven in principe onze voorraad producten dezelfde dag nog afleveren bij het distributiecentrum. Dit betekent dat de levertijd: "Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis" in principe gewoon van kracht blijft.

Ook wij zijn afhankelijk van de verschillende verzendpartijen voor de levering van onze voorraad. Door de drukte bij de bezorgdiensten worden enkele leveringen naar ons magazijn soms 1 tot 3 werkdagen later geleverd. Hierdoor kan het in uitzonderlijke gevallen gebeuren dat de levering van uw bestelling ook 2 tot 4 werkdagen langer duurt.

Ook PostNL neemt extra maatregelen. Voor alle aanpassingen voor levering van PostNL verwijzen we u graag naar de informatiepagina van PostNL.