Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Aiways U6

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande dakdragers voor de Aiways U6 vanaf bouwjaar 2020 tot heden.Weergave:
 

De U6 is volledig elektrisch en wordt aangedreven door een elektromotor. De bagageruimte van de AIWAYS U6 kan variëren afhankelijk van de specifieke configuratie en de indeling van de auto. Deze volledig elektrische SUV beschikt over een bagageruimte van 472 liter 1260 liter met een neergeklapte achterbak. De exacte bagageruimtecapaciteit kan veranderen als gevolg van opties en accessoires.


Waarom Aiways U6 dakdragers kopen? 

Stijlvolle functionaliteit 

De dakdragers voor de AIWAYS U6 combineren stijlvolle vormgeving met praktische functionaliteit, waardoor ze niet alleen uw vervoersbehoeften vervullen, maar ook bijdragen aan het algehele uiterlijk van uw voertuig. 

Veligheid

Bij Aiways U6 staat veiligheid altijd voorop, dat geldt ook voor onze dakdragers.Controleer de handleiding van de AIWAYS U6 of de specificaties van de dakdragers om te weten wat het maximale gewicht is dat veilig op de dakdragers kan worden geplaatst. Zorg er ook voor dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld en dat de lading veilig is vastgezet om verschuivingen tijdens het rijden te voorkomen.

Maximale Laadcapaciteit

Onze dakdragers zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en innovatieve technologie, wat resulteert in een indrukwekkende laadcapaciteit. Of je nu op avontuur gaat en extra bagage moet meenemen of je sportuitrusting wilt vervoeren, onze dakdragers bieden de ruimte die je nodig hebt zonder concessies te doen aan stijl en prestaties.

Eenvoudige installatie 

Bespaar tijd met onze gebruiksvriendelijke dakdragers, zodat je snel op weg kunt naar jouw volgende avontuur. Ervaar het gemak van extra laadruimte zonder gedoe, zodat je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de reis.