Dakdragers Audi A4

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert dakdragers voor onderstaande Audi A4 uitvoeringen.

Kies uw model Audi A4 en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online of bezoek onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland).

 

Dakdragers Audi A4, verschillende modellen

Bij Dakdragerwinkel.nl vindt u een groot assortiment met dakdragers voor de Audi A4. Zo leveren wij allesdragers voor zowel de sedan/limousine, avant als allroad-modellen van bouwjaar 2001 tot heden. Alle Audi dakdragers worden als complete set geleverd. Dit betekent dat u geen aanvullende artikelen hoeft aan te schaffen om de dakdragers op uw A4 te plaatsen en uw dakkoffer, fietsendrager of kano drager op het dak van uw auto mee te nemen.

Alle Audi A4 dakdragers zijn auto specifiek en beschikken over alle CityCrash en TÜV certificeringen. Zo bent u er zeker van dat u veilig alle spullen op het dak van uw auto kunt meenemen. U vindt dakdragers van de merken Thule, Atera, Yakima, Menabo, Twinny Load en Aguri. Afhankelijk van de auto ziet u het complete aanbod van deze merken.

 

Allesdragers voor diverse daktypes

De Audi A4 is door de jaren heen met verschillende daktypes geleverd. De Audi A4 sedan vanaf bouwjaar 2015 tot heden wordt bijvoorbeeld met een normaal (glad) dak geleverd. Dit betekent dat de dakdragers om de dakrand van de auto zullen klemmen en dus aan de binnenzijde van de deur worden bevestigd. De Audi A4 Avant vanaf bouwjaar 2015 tot heden beschikt echter over een geïntegreerde (dichte) rails. Hierdoor zullen deze Audi A4 dakdragers niet om de dakrand gemonteerd worden, maar op de rails "klemmen".

Bij Dakdragerwinkel.nl hebben wij alle passende dakdragers juiste dakdragers voor uw model gesorteerd. Zo kiest u uit bovenstaand overzicht uw uitvoering van de A4 en u ziet alle passende allesdragers in één oogopslag.

Dakdragers Audi A4 kopen? Dakdragerwinkel.nl