Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers Audi Q3

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor onderstaande Audi Q3 uitvoeringen.

Kies uw model Audi Q3 en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.

Gratis verzending in Nederland en BelgiëAudi Q3 dakdragers

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u graag extra bagage meenemen?  Dakdragers komen erg goed van pas bij wintersportvakanties, watervakanties, actieve vakanties en uitjes. Zo kunt u er met uw eigen auto op uit en heeft u altijd uw benodigde spullen bij de hand. Zelfs grote sport atributen zoals ski's en snowboards kunnen makkelijk mee met behulp van dakdragers in combinatie met bijvoorbeeld een dakkoffer.

Voor uw Audi Q3 is er een ruim aanbod aan dakdragers van verschillende populaire merken. Zo heeft Thule verschillende dakdragers voor de Audi Q3 Sportback en voor de Audi Q3 heeft zowel Thule als Yakima en Atera een groot aanbod dakdragers.


Aluminium of staal

U kunt bij de meeste dakdragers kiezen tussen de aluminium of staal uitvoering. Aluminium dakdragers hebben het voordeel dat ze een licht gewicht hebben. Het lichte gewicht beperkt het extra gewicht aan uw auto waardoor uw brandstofverbruik vrijwel gelijk blijft. Stalen dakdragers zijn daarentegen wat zwaarder en hebben vaak een andere vorm dan de aluminium variant.


Gratis thuis bezorgd of gratis montage

Dakdragerwinkel.nl biedt de mogelijkheid om uw dakdragers gratis te laten thuis bezorgen. Een ander optie die we bieden is het gratis laten monteren van uw dakdragers. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de Audi Q3 dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima.


Advies nodig?

Weet u niet zeker welk carrosserietype u heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw auto.