Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Audi Q4 e-tron | Vanaf bouwjaar 2021

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande complete dakdragers voor de Audi Q4 e-tron | Vanaf bouwjaar 2021.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Dakdragers Audi Q4 e-tron van A-merken

Dakdragerwinkel.nl is specialist op het gebied van dakdragers, allesdrager, dakkoffers etc. en levert dus ook verschillende passende dakdragers voor de nieuwste Audi Q4 e-tron vanaf bouwjaar 2021. Daarbij bieden wij alleen dakdragersets van de bekende A-merken Menabo, Thule, Atera en Yakima. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis naar uw vakantiebestemming met alle bagage op het dak. Daarnaast kunnen we u garanderen dat uw Audi Q4 e-tron, niet beschadigd bij de montage van de dakdragers.
 

Dakdragers Audi Q4 e-tron monteren

De dakdragers zet u de eerste keer helemaal in elkaar. Daarna kunt de de dakdragers altijd binnen 5 tot 10 min op de auto plaatsen. Dit komt omdat de dakdragers, vaste montage plekken hebben. U hoeft dus zelf niet meer uit te zoeken waar de dakdragers op uw Audi Q4 e-tron komen te staan. 

De sets van Menabo hebben een semi pasvorm en passen dus op een groot aantal verschillende auto's. Dit vindt u ook terug in het draagvermogen van 50 kg voor de complete dakdragerset. De sets van Atera worden compleet voorgemonteerd geleverd. Dit betekent dat u deze direct vanuit de doos op het dak van uw Audi Q4 e-tron kunt plaatsen.
 

Audi Q4 e-tron dakdragers verzenden of ophalen

Dakdragerwinkel.nl levert de Audi Q4 e-tron dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij u altijd een levertijd van 1 tot 3 werkdagen kunnen garanderen. Daarnaast is de verzending binnen Nederland en België gratis.

Natuurlijk kunt u de dakdragers ook ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Ook in onze showroom hebben wij een groot gedeelte van onze Audi Q4 e-tron dakdragers liggen. Hierdoor kunnen wij u de verschillen bij de allesdragers laten zien en uitleggen. Bij de sets van Thule, Atera en Yakima bieden wij zelfs gratis montage bij ophalen. Wij zullen de dakdragers voor de Audi Q4 e-tron voor u in elkaar zetten en deze op de auto plaatsen. Dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending. Helaas kunnen we deze montage niet voor de Menabo dakdragersets verzorgen.

Dakdragers Audi Q4 e-tron vanaf bouwjaar 2021 kopen? Dakdragerwinkel.nl | Voor 16:00 besteld = morgen in huis!