Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers BYD Han

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande dakdragers voor de BYD Han vanaf bouwjaar 2022 tot heden.

Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending!


Weergave:
 

Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert complete dakdragers die auto specifiek zijn. Dit betekent dat je in bovenstaand overzicht eerst jouw carrosserietype en bouwjaar range moet kiezen.

De BYD Han is het meest recente model van BYD. Deze volledig elektrische Sedan beschikt over een actieradius van 512 km WLPT. Daarnaast heeft de Han een bagageruimte van 410 liter om je spullen te vervoeren. Kom je ruimte te kort? Dan kun je de bagageruimte uitbreiden door middel van dakdragers incombinatie met een skibox of dakkoffer.

Dakdragers BYD Han kopen?

Koop BYD Han makkelijk online in onze webshop of kom langs in de showroom! Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wil je langskomen? Bekijk dan eerst onze actuele openingstijden.

Met onze BYD Han dakdragers kun je meer dan alleen koffers vervoeren. Je kunt ook fietsen, kano's, kajaks en andere artikelen gemakkelijk op jouw auto vervoeren.

Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd. Mocht je nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer je de BYD Han dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera, Hapro, Aguri en Yakima.

Op zoek naar BYD dakdragers voor een ander model? Bekijk dan de BYD dakdragers pagina.

Dakdragerwinkel.nl, de expert in BYD dakdragrs dakdragers.