Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Citroen C3 kopen? 

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert dakdragers voor onderstaande Citroën C3 uitvoeringen.Dakdragers voor verschillende modellen Citroën C3

Dakdragerwinkel.nl levert altijd complete dakdragersets. Dat betekent dat u altijd voldoende in huis hebt om de dakdragers te monteren op uw Citroën C3. Wij bieden dakdragers aan voor verschillende uitvoeringen van de C3. Zoals het nieuwste model Citroen C3 vanaf bouwjaar 2016/2017 met een glad dak, maar ook de C3 Picasso vanaf bouwjaar 2009 met railing op het dak.
 

Top kwaliteit dakdragers van A-merken

Wij leveren uitsluitend dakdragers van A-merken. Zo bieden wij op onze webshop dakdragers aan van de merken Atera, Thule en Yakima.

De Atera dakdragersets worden volledig voorgemonteerd geleverd vanuit de doos. U kunt keuze maken tussen een standaard stalen dakdragerstang of een aluminium dakdragerstang met t-profiel.

De Thule dakdragers bestaan uit 3 onderdelen namelijk: De stang, de voet en de auto specifieke kitset. Het voordeel hiervan is dat u onderdelen van deze set mogelijk opnieuw kunt gebruiken bij uw volgende auto. U heeft keuze uit 3 verschillende stangen, de standaard stalen SquareBar, de aerodynamische WingBar in aluminium kleur of zwarte uitvoering en de uitschuifbare SlideBar.

Yakima dakdragersets bestaan uit 2 delen namelijk de stang/voet in één gedeelte en de auto specifieke kitset. Bij Yakima is het alleen mogelijk om een aerodynamische dakdragerstang te kiezen.
 

Levering dakdragers Citroën C3

Op Dakdragerwinkel.nl streven wij naar de snelste levertijd van dakdragers. Zo bieden wij op onze voorraad dakdragers van merken zoals Thule een snelle levering aan. Bestelt u namelijk op werkdagen voor 16:00u dan krijgt u het pakket de volgende dag aan huis aangeboden.

Kies uw model Citroën C3 en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online bij Dakdragerwinkel.nl.