Dakdragers Ford Ka kopen?

Kies uit onderstaande uitvoeringen van de Ford Ka, het model dat u bezit en u ziet alle passende dakdragersets.

De Ford Ka of de Ford Ka+ is een compacte auto, echter is de ruimte daarom ook in de kofferbak van deze auto iets beperkt. Dakdragerwinkel.nl biedt u een perfecte oplossing, een mooie dakdragerset op uw auto en u kunt zonder problemen een dakkoffer, fietsdrager, winter- of watersport attribuut meenemen!
 

Dakdragers voor diverse Ford Ka modellen

Dakdragerwinkel.nl heeft voor zowel de Ford Ka 3-deurs van 2008 tot 2016, Ford Ka+ vanaf bouwjaar 2016 tot heden en Ford Ka+ Active vanaf bouwjaar 2018 tot heden verschillende soorten dakdragers in het assortiment. Voor de Ford Ka van 2008 tot 2016 kunnen wij uw Thule dakdragers aanbieden. Bij Thule staat kwaliteit hoog in het vaandel. De Ford Ka dakdragers zijn dan ook eenvoudig te monteren. Daarnaast is ook veiligheid één van de peilers van het merk. Dit betekent dat de allesdragers als een huis op uw Ka 3-deurs staan.

Voor de Ford Ka+ vanaf 2016 leveren wij de Menabo dakdragersets. Hierbij kunt u kiezen tussen twee soorten dakdragerstangen. Gaat u voor standaard zwart staal of kiest u voor een aerodynamische aluminium stang?
 

Verzenden of Ophalen van Ford Ka allesdragers

Via onze website kunt u gemakkelijk en eenvoudig bestellen. Bestelt u bij ons de dakdragers voor 16.00 uur, dan zullen wij de dakdragerset dezelfde dag nog versturen. Zou u toch graag wat hulp willen hebben bij het monteren van de dakdragers? Dat is bij ons mogelijk. Wij bieden bij afhalen van de merken Thule, Atera en Yakima op onze locatie in Zevenhuizen een extra montageservice aan.
 

Hulp nodig bij uw keuze tussen de Ford Ka dakdragers

Mocht u toch meer informatie willen over welke Ka dakdragerset u wilt aanschaffen. Onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Dakdragerwinkel.nl is het juiste adres voor dakdragers voor uw Ford Ka(+)!