Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Hyundai Ioniq 5 kopen?

Dakdragerwinkel.nl heeft op dit moment Hyundai Ioniq 5 dakdragers in het assortiment van het merk Yakima. Andere merken zoals Thule, Atera, Menabo en Aguri zullen later aan het assortiment worden toegevoed wanneer deze beschikaar zijn.


 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Hyundai Ioniq 5 dakdragers

Dakdragerwinkel.nl is specialist op het gebied van dakdragers, allesdrager, dakkoffers etc. en levert dus ook verschillende passende dakdragers voor de nieuwste Hyundai Ioniq 5 vanaf bouwjaar 2021. Daarbij bieden wij alleen dakdragersets van de bekende A-merken Menabo, Thule, Atera en Yakima. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis naar uw vakantiebestemming met alle bagage op het dak. Daarnaast kunnen we u garanderen dat uw Hyundai Ioniq 5 niet beschadigd bij de montage van de dakdragers.

Dakdragers Hyundai Ioniq 5 monteren

De dakdragers zet u de eerste keer helemaal in elkaar. Daarna kunt de de dakdragers altijd binnen 5 tot 10 min op de auto plaatsen.

Natuurlijk kunt u de dakdragers ook ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Ook in onze showroom hebben wij een groot gedeelte van onze Kia EV6 dakdragers liggen. Hierdoor kunnen wij u de verschillen bij de allesdragers laten zien en uitleggen. Bij de sets van Thule, Atera en Yakima bieden wij zelfs gratis montage bij ophalen. Wij zullen de dakdragers voor de EV6 voor u in elkaar zetten en deze op de auto plaatsen. Dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending. Helaas kunnen we deze montage niet voor de Menabo dakdragersets verzorgen.
 

Hyundai Ioniq 5 dakdragers met gratis verzending

Dakdragerwinkel.nl levert de Hyundai Ioniq 5 dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij u altijd een levertijd van 1 tot 3 werkdagen kunnen garanderen. Daarnaast is de verzending binnen Nederland en België gratis.

Dakdragers Hyundai Ioniq 5 vanaf 2021 kopen? | Dakdragerwinkel.nl