Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Hyundai ix35 kopen?

Dakdragerwinkel.nl levert complete auto specifieke dakdragers. Ook voor de Hyundai ix35 van bouwjaar 2010 tot 2015 leveren wij complete dakdragersets. Maak uit het overzicht een keuze tussen de verschillende daktypes en u ziet alle passende dakdragersets voor uw Hyundai ix35.


Weergave:
 

 

Onze merken sets

Ons assoriment met dakdragers bestaat uit de A-merken: Atera, Hapro, Thule en Yakima. Al deze merken maken auto specifieke dakdragers voor de Hyundai ix35 van bouwjaar 2010 tot 2015. Zo bent u verzekerd van een veilig reis naar uw vakantie bestemming met net even dat extra beetje ruimte op uw ix35.
 

Hyundai ix35 met verschillende daktypes

De ix35 is met 3 verschillende daktypes gemaakt. Dit daktype is belangrijk voor het type dakdrager dat u zult aanschaffen. De dakdragersets zijn namelijk afhankelijk van dit daktype. Bij Dakdragerwinkel.nl kunt u voor de volgende daktypes een dakdragerset aanschaffen:  

Allesdragers ophalen of verzenden

Voor ieder daktype hebben beschikken wij over een ruime keuze aan voorraad dakdragersets. Het bestellen bij Dakdragerwinkel.nl kan eenvoudig en snel. Bestelt u de Hyundai ix35 dakdragers voor 16:00u, dan versturen wij de zet dezelfde dag nog. Dit betekent dat u de bestelling normaliter de volgende dag in huis heeft. Het verzenden van de dakdragerset is binnen Nederland en België gratis!

Wilt u de dakdragers liever komen ophalen? Wij beschikken over een showroom met een grote voorraad in Zevenhuizen (zh). Ter compensatie voor de verzendkosten kunt u gebruik maken van gratis montage bij ophalen.

Dakdragers Hyundai ix35 kopen? Dakdragerwinkel.nl