Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Hyundai Kona (Electric) kopen?

Dakdragerwinkel.nl is de expert op het gebied van Hyundai Kona dakdragers. Alle onderstaande dakdragersets zijn passend op de Hyundai Kona vanaf bouwjaar 2017 en de Hyundai Kona Electric vanaf bouwjaar 2018.

Bestel nu uw dakdragerset voor de Hyundai Kona online en betaal geen verzendkosten!


Weergave:
 

Hyundai Kona dakdragers voor diverse uitvoeringen

Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert complete dakdragers. Al onze dakdragersets zijn auto specifiek. Dit betekent dat u in bovenstaand overzicht eerst uw daktype moet kiezen.

U kunt hierbij kiezen tussen 2 verschillende daktypes: Namelijk met een normaal (glad) dak en een dak met geïntegreerde railing.

Weet u niet zeker welk daktype u heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw auto.
 

Dakdragers Hyundai van diverse A-merken

Dakdragerwinkel.nl levert Hyundai dakdragers van diverse A-merken. Alle dakdragers worden geleverd als complete sets. Dit betekent dat u verder niets meer nodig heeft om uw dakkoffer, skihouder, fietsdrager of lading te vervoeren op het dak van uw Hyundai Kona. Voor de Kona zijn er dragers beschikbaar van 2 verschillende merken, Dit zijn Menabo en Thule.

De Menabo dakdragersets zijn onze budget mogelijkheden. U ontvangt 2 jaar garantie op deze dragers, daarnaast hebben de dragers een semi-pasvorm. Dit betekent dat ze passen op een grote lijst met auto's met een glad dak, mede hierdoor komt het draagvermogen niet hoger dan 50 kg. Daarnaast zijn de Menabo dakdragers relatief lastig te monteren. 

De Thule dakdragers bestaan uit 3 onderdelen. De stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. Voordeel van dit systeem is dat u mogelijk bij de volgende auto alleen een nieuwe kitset hoeft te kopen om de dakdragers passend te maken op de auto. Daarnaast beschikt u altijd over de perfecte pasvorm en een anti diefstal beveiliging.

 

Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de Hyundai dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Dus helaas niet voor de Menabo sets.


Dakdragerwinkel.nl, de expert in Hyundai Konda dakdragers.