Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Hyundai Nexo kopen?

Dakdragerwinkel.nl heeft op dit moment Hyundai Nexo dakdragers in het assortiment van het merk Yakima. Andere merken zoals Thule, Atera, Menabo en Aguri zullen later aan het assortiment worden toegevoed wanneer deze beschikaar zijn.

 


Weergave:
 

Hyundai Nexo dakdragers

Dakdragerwinkel.nl is specialist op het gebied van dakdragers, allesdrager, dakkoffers etc. en levert dus ook verschillende passende dakdragers voor de nieuwste Hyundai Nexo vanaf bouwjaar 2019. Daarbij bieden wij alleen dakdragersets van de bekende A-merken Menabo, Thule, Atera en Yakima. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis naar uw vakantiebestemming met alle bagage op het dak. Daarnaast kunnen we u garanderen dat uw Hyundai Nexo niet beschadigd bij de montage van de dakdragers.

Dakdragers Hyundai Nexo monteren

De dakdragers zet u de eerste keer helemaal in elkaar. Daarna kunt de de dakdragers altijd binnen 5 tot 10 min op de auto plaatsen.

Natuurlijk kunt u de dakdragers ook ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Ook in onze showroom hebben wij een groot gedeelte van onze Hyundai Nexo dakdragers liggen. Hierdoor kunnen wij u de verschillen bij de allesdragers laten zien en uitleggen. Bij de sets van Thule, Atera en Yakima bieden wij zelfs gratis montage bij ophalen. Wij zullen de dakdragers voor de Nexo voor u in elkaar zetten en deze op de auto plaatsen. Dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending. Helaas kunnen we deze montage niet voor de Menabo dakdragersets verzorgen.
 

Hyundai Nexo dakdragers met gratis verzending

Dakdragerwinkel.nl levert de Hyundai Nexo dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij u altijd een levertijd van 1 tot 3 werkdagen kunnen garanderen. Daarnaast is de verzending binnen Nederland en België gratis.

Dakdragers Hyundai Nexo vanaf 2018 kopen? | Dakdragerwinkel.nl