Al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Kia Ceed Sportswagon | vanaf bouwjaar 2018

Dakdragerwinkel.nl levert voor de Kia Ceed Sportswagon met dichte railing op het dak vanaf bouwjaar 2018 onderstaande dakdragers.

Gratis verzending binnen NL of gratis montage bij ophalen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Kia Ceed sportswagon dakdragers bestellen

Bij Dakdragerwinkel.nl leveren we complete dakdragersets voor alle Kia Ceed modellen. Zo vindt u voor de Kia Ceed Sportswagon vanaf bouwjaar 2018 verschillende dakdragersets van topmerken zoals Thule en Atera. Van beide merken heeft u keuze uit verschillende aluminium dragers, deze dragers zijn licht van gewicht en beschikken over een hoog draagvermogen. De ideale combinatie voor een dakdrager dus. 

Alle Kia Ceed Sportswagon dakdragersets die wij leveren zijn autospecifiek. Dit betekent dat alle dakdragersets een perfecte pasvorm hebben en altijd op uw Kia Ceed Sportswagon zullen passen.

Gratis verzending of montage Kia Ceed Sportswagon dakdragersets

Bij Dakdragerwinkel.nl profiteert u nu van gratis verzending wanneer u uw dakdragerset voor de Kia Ceed Sportswagon online besteld. Kiest u ervoor om de dakdragerset op te halen in onze showroom in Zevenhuizen, dan monteren wij deze gratis voor u op de auto. 

Bestel nu uw dakdragerset voor de Kia Ceed sportswagon en profiteer van gratis verzending binnen Nederland of gratis montage bij afhalen! | Dakdragerwinkel.nl