Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Kia Pro Ceed GT | 3-deurs vanaf 2014

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande dakdragersets voor de Kia Pro Ceed 3d. met vaste bevestigingspunten vanaf bouwjaar 2014 onderstaande dakdragers.

Gratis verzending binnen NL of gratis montage bij ophalen.


Weergave:
 

Kia Pro Ceed GT dakdragers kopen

Bij Dakdragerwinkel.nl vindt u een breed assortiment aan Kia Pro Ceed dakdragers. Zo zijn wij leverancier van verschillende A-merken zoals Thule, Atera, Yakima en Aguri. Voor de Kia Pro Ceed 3-deurs vanaf 2014 leveren wij complete Yakima dakdragersets waaronder de FlushBar en ThruBar. Alle dakdragersets voor de Kia Pro Ceed GT vanaf 2014 zijn autospecifiek en beschikken over een perfecte pasvorm voor uw auto. 

Gratis verzending of gratis montage bij afhalen

Bij Dakdragerwinkel.nl profiteert u nu van gratis verzending op alle dakdragersets wanneer u online besteld. Wanneer u ervoor kiest om de dakdragerset voor uw Kia Pro Ceed op te halen in onze showroom in Zevenhuizen (ZH), dan monteren wij deze gratis voor u op uw auto.

Bestel nu uw dakdragers voor de Kia Pro Ceed GT vanaf bouwjaar 2014 bij Dakdragerwinkel.nl en profiteer van gratis verzending binnen Nederland of gratis montage bij afhalen!