Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Lexus RZ

Dakdragerwinkel.nl is dé dakdragerexpert en levert complete dakdragersets voor de Lexus RZ serie. Op dit moment enkel een dakdragerset van het merk SeaSucker.  Mail ontvangen wanneer er andere beschikbaar zijn? Meld je dan hier aan en ontvang een seintje als de Lezus RZ dakdragres verkrijgbaar zijn.

Gratis verzending binnen Nederland en België!


Weergave:
 

Het allernieuwste model van Lexus, de RZ 450e. De 100% elektrische SUV van Lexus heeft een actieradius van circa 400 kilometer. Ideaal voor een weekend weg, vakantie of een dagje weg. Naast een goede actieradius is de RZ 450e voorzien van diverse veiligheidssystemen die ervoor zorgen dat jij veilig en zonder zorgen reist.

Dakdragers Lexus RZ 450e kopen

Ga je op vakantie en kom je nog bagageruimte te kort in jouw RZ 450e? Koop dan Lexus RZ dakdragers bij  Dakdragerwinkel.nl. Hiermee kun je makkelijk jouw laadruimte vergroten door een dakkoffer of skibox te plaatsen op het dan van de RZ.

Wij leveren dakdragers van verschillende A-merken zoals Thule, Yakima, Hapro, Aguri, Atera en Prorack. Heb je nog vragen over de verschillende type dakdragers? Neem dan contact met ons op voor een passend advies.

Ben je op zoek naar Lexus dakdragers voor een ander model? Kijk dan op de Lexus dakdragers pagina.