Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Mercedes C-Klasse

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert dakdragers voor onderstaande Mercedes-Benz C-Klasse uitvoeringen. Kies uit onderstaand overzicht uw uitvoering van de C-Klasse en u ziet alle passende dakdragersets voor uw auto.


 

Ruime keuze tussen verschillende Mercedes C-Klasse dakdragers

Dakdragerwinkel.nl levert auto specifieke dakdragers voor de Mercedes C-Klasse. Dit betekent dat er voor iedere bouwjaarrange en carrosserietype een andere dakdragerset gekocht moet worden. Kies in bovenstaand overzicht uw uitvoering van de Mercedes C Klasse en u ziet alle passende dakdragers voor uw auto.

U vindt bij ons een groot assortiment met complete dakdragers van de merken Thule, Atera, Menabo, Yakima, TwinnyLoad en Aguri. Dit betekent dat wij voor iedere auto wel een dakdragerset beschikbaar hebben. Al deze merken hebben een volledige TÜV certificering waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige autoreis naar uw bestemming.
 

Dakdragers Mercedes C-Klasse ophalen of verzenden

Alle dakdragersets verzenden wij gratis binnen Nederland en België. Voor voorraadartikelen geldt, op werkdagen voor 16:00u besteld is de volgende dag in huis. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de Mercedes C Klasse dakdragerset op te halen in de showroom van Dakdragerwinkel.nl. Ter compensatie van de gratis verzending, zullen wij de gekozen dakdragerset voor u in elkaar zetten en op de auto monteren. Dit geldt alleen voor de dakdragers van Thule, Atera, Yakima en Aguri. De dakdragersets van TwinnyLoad en Menabo vallen buiten de gratis montage service.

Dakdragers Mercedes C-Klasse kopen? Dakdragerwinkel.nl