Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en Belgi├ź ÔÇô Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Mercedes C-Klasse Estate | S206 vanaf 2021

Dakdragerwinkel.nl levert voor de Mercedes-Benz C-Klasse Sedan (S205) vanaf bouwjaar 2021 met geintegreerde rails onderstaande dakdragers.

Gratis verzending binnen NL of gratis montage bij ophalen. 


Weergave:
 

Thule dakdragers Mercedes C-Klasse S206

Op zoek naar A-merk dakdragers voor uw Mercedes-Benz C-Klasse Estate S206 vanaf bouwjaar 2021? Dakdragerwinkel.nl heeft een ruim aanbod Thule dakdragers voor uw C-Klasse.

Thule SquareBar dakdragers

Gebruikt u de dakdragers afentoe en wilt u kwaliteits dakdragers voor een scherpe prijs, kies dan de Thule SquareBar dakdragers.

WingBar Evo & WingBar Edge

Hecht u waarde aan wat meer comfort tijdens uw rit en gebruikt u de dakdragers vaker? Kies dan de Thule WingBar Evo of WingBar Edge. Met de WingBar dakdragers reist u het meest comfortabel dankzij het hoge aerodynamisch vermogen. Geen last van windgeruis en minder impact op uw brandstofverbruik. Ook qua looks zijn de Evo en Edge een feestje voor uw ogen!

Snelle montage service

Wilt u graag wat assistentie bij het monteren van uw Mercedes C-Klasse dakdragers? Onze monteurs helpen u graag met de montage als u de dakdragers komt ophalen. Binnen no-time kunt u genieten van de dakdragers op uw auto en met uitleg van onze monteur kunt u de dakdragers gemakkelijk zelf weer demonteren.