Dakdragers Mercedes CLA

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert dakdragers voor onderstaande Mercedes-Benz CLA uitvoeringen. Kies uw CLA uitvoering en u ziet de geschikte dakdragers.

Dakdragers voor diverse Mercedes CLA uitvoeringen

Dakdragerwinkel.nl levert auto specifieke dakdragers, zo ook voor de Mercedes CLA. Wij maken hierbij onderscheid tussen de verschillende bouwjaren en voor de Mercedes CLA Coupé en Mercedes CLA Shooting Brake. Zo kunt u bij ons kiezen tussen dakdragersets voor de volgende CLA uitvoeringen:
   

Mercedes CLA dakdragers van diverse A-merken

Ons assortiment met dakdragersets bestaat uit de merken Yakima, Atera en Thule. Deze merken worden gekenmerkt door de auto specifieke pasvorm voor de Mercedes CLA. De allesdragers van Atera zijn zelfs al voorgemonteerd. Dit betekent dat u de Atera dragers direct vanuit de deur op de auto kunt plaatsen. De Yakima en Thule dakdragers bestaan uit een stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. Hierdoor kunt u bij uw volgende auto, mogelijk de stangen en voetenset weer gebruiken om de dakdragerset passend te maken.

Bij Dakdragerwinkel.nl leveren wij de Mercedes CLA dakdragers uit voorraad en met gratis verzending. Wilt u de dakdragerset op halen bij onze showroom in Zevenhuizen? Wij zullen dan, ter compensatie van de gratis verzending, de dakdragerset voor u monteren.

Dakdragers Mercedes CLA kopen? | Dakdragerwinkel.nl