Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Opel Astra K Sport Tourer | vanaf 2016

Dakdragerwinkel.nl levert voor de Opel Astra K Sport Tourer vanaf bouwjaar 2016 onderstaande dakdragers.

LET OP! De Astra Sports Tourer vanaf 2016 heeft geïntegreerde railing op het dak, de dakdragers zullen echter niet op deze railing gemonteerd worden.

Gratis verzending binnen NL of gratis montage bij ophalen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor de Opel Astra K Sports Tourer. Hier kunt u uw keuze maken tussen de verschillende dakdragers voor de Sports Tourer.

Op het dak van de Astra Sports Tourer is een geïntegreerde railing gemonteerd. De dakdragers zullen echter niet op deze railing gemonteerd worden. De dakdragers worden om de dakrand geplaatst, de dichte railing van de Astra is namelijk niet sterk genoeg voor dakdragers.
 

Merken dakdragers Opel Astra Sports Tourer

Bij Dakdragerwinkel.nl vindt u alleen Opel Astra dakdragers van A-Merken. Zo zijn wij officieël Thule Partner, Atera Premium Dealer, Whispbar Dealer, Menabo Dealer en TwinnyLoad Dealer.

U kunt dan ook aan de hand van uw eigen specifieke wensen altijd de juiste dakdragers bij ons vinden. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken. De dakdragers van Atera worden compleet voorgemonteerd geleverd, dit betekent dat u ze zo uit de doos op het dak van uw Opel Astra K Sports Tourer kunt monteren. Als Premium merken bieden wij de keuze uit Thule en Whispbar. Het voordeel bij deze dakdragermerken is dat het opgebouwd is uit verschillende onderdelen. Dit betekent dat u mogelijk onderdelen van de set van uw Astra Sports Tourer kunt gebruiken bij uw volgende auto.
 

Verzenden of ophalen van dakdragers

Dakdragerwinkel.nl biedt gratis verzending binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), maar ook gratis verzending naar België. Wilt u liever de dakdragers voor uw Astra komen ophalen, dan bieden wij u de gratis montageservice. Dit geldt voor de Atera, Yakima en Thule dakdragers. 
 

Oftewel, dakdragers Opel Astra Sports Tourer nodig? Bij Dakdragerwinkel.n koopt u eenvoudig en snel uw dakdragers. Ruime keuze en aantrekkelijke prijzen!