Dakdragers Opel Corsa

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert complete dakdragersets voor onderstaande Opel Corsa uitvoeringen.

 

Diverse Opel Corsa uitvoeringen

Op Dakdragerwinkel.nl bieden wij keuze tussen verschillende Opel Corsa dakdragers. Zo kunt u kiezen tussen 4 uitvoeringen:
  • Corsa-e (elektrisch) - vanaf bouwjaar 2019
  • Corsa F - 5-deurs vanaf bouwjaar 2019
  • Corsa E - van bouwjaar 2014 tot 2019
  • Corsa D - van bouwjaar 2006 tot 2014

Daarbij heeft u keuze tussen de 3-deurs en de 5-deurs uitvoeringen. Al deze modellen beschikken over vaste bevestigingspunten op het dak. Let op dat deze vaste bevestigingspunten niet op dezelfde manier gemonteerd worden als de afbeeldingen bij de dakdragersets. Dit zijn algemene afbeeldingen bij de dakdragersets.
 

Dakdragers Opel Corsa van A-merken

Het assortiment met complete sets voor de Corsa bestaat bij Dakdragerwinkel.nl uit de merken Thule, Atera, Menabo en Yakima. Deze A-merken staan bekend om de pasvorm op de auto, waarbij de merken Thule, Atera en Yakima een auto specifieke dakdragerset leveren. De dakdragersets van Menabo beschikken over een semi-pasvorm, hierdoor past de set op een groot scala aan automodellen. Dit gaat echter wel ten koste van het draagvermogen van de set.

Daarnaast kunt u kiezen tussen een stalen en aluminium set. Daarbij beschikken de sets van Thule en Yakima over aerodynamische dakdragerstangen. Zo ervaart u minimaal windgeruis tijdens de reis naar uw vakantiebestemming.

Dakdragers Opel Corsa koopt u op Dakdragerwinkel.nl