Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Opel Grandland X

Dakdragerwinkel.nl is expert op het gebied van dakdragers. Zo leveren wij ook dakdragers voor de Opel Grandland X vanaf bouwjaar 2017. Kies hier het juiste daktype en u ziet de geschikte dakdragers voor uw Grandland X


Weergave:
 


Bezig met laden...

Opel Grandland X dakdragers voor diverse uitvoeringen

Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert complete dakdragers. Al onze dakdragersets zijn auto specifiek. Dit betekent dat u in bovenstaand overzicht eerst uw daktype moet kiezen.

U kunt hierbij kiezen tussen 2 verschillende daktypes: Namelijk met een normaal (glad) dak en een dak met geïntegreerde dakrailing.

Weet u niet zeker welk daktype u heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw auto.

 

Dakdragers Opel Grandland X van diverse A-merken

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers van diverse A-merken. Alle dakdragers worden geleverd als complete sets. Dit betekent dat u verder niets meer nodig heeft om uw dakkoffer, skihouder, fietsdrager of lading te vervoeren op het dak van uw Opel. voor de Grandland X zijn er dragers beschikbaar van 3 verschillende merken, Dit zijn Menabo, Atera en Thule.

De Menabo dakdragersets zijn onze budget mogelijkheden. U ontvangt 2 jaar garantie op deze dragers, daarnaast hebben de dragers een semi-pasvorm. Dit betekent dat ze passen op een grote lijst met auto's met een glad dak, mede hierdoor komt het draagvermogen niet hoger dan 50 kg. Daarnaast zijn de Menabo dakdragers relatief lastig te monteren. 

De Atera dakdragers worden compleet voorgemonteerd geleverd. Dit betekent dat u de dakdragers direct vanuit de doos op de Grandland X kunt monteren. Nadeel hiervan is, dat u bij een volgende auto geen losse onderdelen kunt bestellen en de kans dus groot is dat u een compleet nieuwe dakdragerset nodig heeft.

De Thule dakdragers bestaan uit 3 onderdelen. De stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. Voordeel van dit systeem is dat u mogelijk bij de volgende auto alleen een nieuwe kitset hoeft te kopen om de dakdragers passend te maken op de auto. Daarnaast beschikt u altijd over de perfecte pasvorm en een anti diefstal beveiliging.

 

Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Dus helaas niet voor de Menabo sets.


Dakdragerwinkel.nl, levert uw Opel Grandland X dakdragers.