Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Peugeot 108

Dakdragerwinkel.nl levert voor de Peugeot 108 5d. vanaf bouwjaar 2014 onderstaande dakdragers.

Gratis verzending binnen NL of gratis montage bij ophalen.  


Weergave:
 


Bezig met laden...

Peugeot 108 met glad dak

Bent u op zoek naar dakdragers voor uw Peugeot 108 5-deurs vanaf bouwjaar 2014 met een normaal (glad) dak? Dakdragerwinkel.nl leveren wij deze van het topmerker Thule en Atera.

 

Diverse dakdragers Peugeot 108

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers van diverse A-merken. Alle dakdragers worden geleverd als complete sets. Voor de Peugeot 108 zijn er dragers beschikbaar van 2 verschillende merken. Dit zijn Atera en Thule. 

De Atera dakdragers worden compleet voorgemonteerd geleverd. Dit betekent dat u de dakdragers direct vanuit de doos op de Crossland X kunt monteren. Nadeel hiervan is, dat u bij een volgende auto geen losse onderdelen kunt bestellen en de kans dus groot is dat u een compleet nieuwe dakdragerset nodig heeft.

De Thule dakdragers bestaan uit 3 onderdelen. De stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. Voordeel van dit systeem is dat u mogelijk bij de volgende auto alleen een nieuwe kitset hoeft te kopen om de dakdragers passend te maken op de auto. Daarnaast beschikt u altijd over de perfecte pasvorm en een anti diefstal beveiliging.

Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de Peugeot dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima.

Dakdragerwinkel.nl, uw dakdragerexpert.