Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Seat Arona

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande dakdragersets voor de Seat Arona vanaf bouwjaar 2017 met dakrailing.


Weergave:
 

Auto specifiek voor de railing

Op Dakdragerwinkel.nl vindt u een groot assortiment met verschillende dakdragers voor de Seat Arona. Al onze dakdragersets zijn van A-merken. Hierdoor bent u verzekerd van de beste pasvorm voor de railing van uw Arona en weet u zeker dat de dakdragers altijd veilig op uw auto gemonteerd zijn.
 

Thule dakdragers voor de Seat Arona

Het A-merk Thule levert diverse allesdragers. U heeft keuze tussen de volgende 3 mogelijkheden:
 

Thule Squarebar set

Deze set is uit 3 delen opgebouwd. De auto specifieke kitset, voetenset voor auto's met rails en stalen stangenset. De zwarte Squarebar is 2 cm breed en heeft een lengte van 108 cm. U kunt iedere dakkoffer monteren op deze dakdragerstangen.
 

Thule WingBar set

Ook de aluminium Seat Arona dakdragerset van Thule is opgebouwd uit 3 ondelen. De kitset, voetenset en stangenset. De WingBar heeft een breedte van 8 cm en ook een lengte van 108 cm. Deze dakdragerstang wordt gekenmerkt door de vorm van een vliegtuigvleugel. Door de aerodynamische vorm maakt de stang weinig geluid op de auto. Daarnaast beschikt de dakdragerstang over een 20mm T-profiel. Deze kunt u gebruiker voor de montage van accessoires zoals fietsdragers, watersportdragers en skihouders.
 

Thule WingBar Edge set

De Thule WingBar Edge is de meest aerodynamische dakdragerset op de markt. Deze allesdrager bestaat, in tegenstelling tot de andere 2 dakdragersets van Thule, uit 2 onderdelen. De dakdragervoeten zijn namelijk geïntegreerd met de stangen. Door de afgeronde hoeken is dit de meest stille dakdrager voor de Seat Arona. Ook de WingBar Edge beschikt over een 20mm T-sleuf voor de montage van verschillende accessoires op de dakdragers

Door de breedte van de WingBar en WingBar Edge kan het zijn dat uw dakkoffer niet om de dakdragers past. In dit geval bieden T-stukken een uitkomst. Neem gerust contact op met onze klantenservice om te kijken welke T-stukken u nodig heeft voor uw dakkoffer.
 

Atera en Aguri dakdragers voor de Seat Arona

Ook van het A-merk Atera leveren wij dakdragersets. De dakdragers van Atera zijn compleet voorgemonteerd en kunt u dus direct vanuit de doos op de railing van uw Arona plaatsen. Nadeel van deze dakdragers is dat u bij een volgende auto een complete nieuwe dakdragerset nodig heeft. Ook bij Atera dakdragers heeft u de keuze tussen een stalen set en een aluminium dakdragerset. Ook deze aluminium dakdragers hebben een aerodynamische vorm en beschikken over een 20mm T-profiel.

De Aguri is een voordelig en goedkope dakdrager. Daarnaast heeft u bij de Aguri weinig last van windgeruis. Nadeel van de Aguri is dat deze iets minder gebruiksgemak heeft omdat de dragers iets lastiger te monteren zijn dan de Thule en Atera dragers.

Dakdragers Seat Arona kopen? | Dakdragerwinkel.nl