Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Skoda Octavia

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor onderstaande 
Skoda Octavia uitvoeringen.

Kies uw model Skoda Octavia bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.Skoda Octavia dakdragers voor diverse uitvoeringen

Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert complete dakdragers. Al onze dakdragersets zijn auto speciefiek. Dit betekent dat u in bovenstaand overzicht eerst uw carrosserietype en bouwjaar range moet kiezen.

Bij de Skoda Octavia kunt u kiezen tussen 2 verschillende carroseserietypes: de 5-deurs en de Combi. Daarna kiest u de juiste bouwjaar range en dan krijgt u alle geschikte allesdragers voor uw auto.

Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken tussen de Octavia 5-deurs van 2013 tot 2020 en de Octavia Combi van 2013 tot 2020.

Weet u niet zeker welk carrosserietype u heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw auto.


Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de Octavia dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen voor de dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Als u kiest voor online bestellen, dan bezorgen wij gratis in heel Nederland en België.

 

Dakdragers Skoda Octavia van diverse A-merken

Wij leveren dakdragers van diverse A-merken, deze merken onderscheiden zicht op de punten gebruiksgemak en veiligheid. Zo vindt u onder andere de merken: Thule, Atera, Yakima, Menabo en Aguri in ons assortiment. Al deze merken worden geleverd met minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij de dakdragers van de merken Thule en Yakima is de garantie zelfs 5 jaar.


Dakdragerwinkel.nl, de expert in Skoda Octavia dakdragers.