Al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Skoda Scala

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande dakdragers voor de Skoda Scala vanaf bouwjaar 2019 met een normaal (glad) dak. 

Gratis verzending binnen Nederland en België.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Skoda Scala met glad dak

Bent u op zoek naar dakdragers voor uw Skoda Scala vanaf bouwjaar 2019 met een normaal (glad) dak? Dakdragerwinkel.nl leveren wij deze van het topmerken Thule en Menabo.

 

Diverse dakdragers Skoda Scala

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers van diverse A-merken. Alle dakdragers worden geleverd als complete sets. Voor de Peugeot Scala zijn er dragers beschikbaar van 2 verschillende merken. Dit zijn Menabo en Thule. 

De Menabo dakdragersets zijn onze budget mogelijkheden. U ontvangt 2 jaar garantie op deze dragers, daarnaast hebben de dragers een semi-pasvorm. Dit betekent dat ze passen op een grote lijst met auto's met een glad dak, mede hierdoor komt het draagvermogen niet hoger dan 50 kg. Daarnaast zijn de Menabo dakdragers relatief lastig te monteren. 

De Thule dakdragers bestaan uit 3 onderdelen. De stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. Voordeel van dit systeem is dat u mogelijk bij de volgende auto alleen een nieuwe kitset hoeft te kopen om de dakdragers passend te maken op de auto. Daarnaast beschikt u altijd over de perfecte pasvorm en een anti diefstal beveiliging.

Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de Skoda Scala dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima.

Dakdragerwinkel.nl, uw dakdragerexpert.