Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9,0
0
Winkelwagen

Dakdragers Tesla Model S | vanaf 2021

Dakdragerwinkel.nl levert voor de 3e generatie Tesla Model S vanaf bouwjaar 2021 helaas nog geen dakdragers. Dit komt omdat er nog geen dakdragers beschikbaar zijn voor de Tesla Model S vanaf 2021.

Wil je graag weten wanneer de dakdragers voor model S vanaf 2021 beschikbaar zijn? Meld je dan aan via deze link dan ontvang je een seintje wanneer deze beschikbaar zijn.

Gratis verzending binnen Nederland of gratis montage bij ophalen.


Weergave:
 

De derde generatie Tesla Model S vanaf bouwjaar 2021 wordt geleverd in een Plaid uitvoering of een Longe Range. Met de Long range beschik je over een actieradius van 652 km. Dit maakt de model S geschikt voor lange reizen, een roadtrip of auto vakantie. Kies je voor de Plaid uitvoering dan is je actieradius iets minder groot: 628 km. Wel beschik je bij de Plaid uitvoering over meer vermogen: 1020 pk. Beide uitvoeringen zijn ook zeer geschikt voor een skivakantie of om mee op wintersport te gaan.

Gratis verzending dakdragers Tesla Model S vanaf 2021

Je hebt de optie om te kiezen voor gratis montage of gratis bezorging. Kies je voor bezorgen dan betaald je geen bezorgkosten! Kies je voor ophalen dan worden de dakdragers gratis voor je gemonteerd in onze showroom in Zevenhuizen (Zh)!