Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers Toyota Auris

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert dakdragers voor onderstaande Toyota Auris modellen.

Kies uit onderstaande Toyota Auris uitvoeringen en bestel de juiste dakdragers eenvoudig bij Dakdragerwinkel.nl. 

Ruime keuze dakdragers Toyota Auris

Op Dakdragerwinkel.nl beschikken wij over een groot assortiment met dakdragers voor de Toyota Auris. Alle dakdragers zijn auto specifiek. Dit betekent dat u uit bovenstaand overzicht, eerst uw uitvoering kiest. U ziet dan alle geschikte dakdragers voor de Toyota Auris. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor de Toyota Auris Touring Sport van bouwjaar 2013 tot 2019, ziet u alle geschikte dakdragers voor uw TS met geïntegreerde railing.

Alle dakdragers worden geleverd als complete sets. Dit betekent dat u verder niets meer nodig heeft om de dakdragers op uw Toyota Auris te monteren en dus de dakkoffer, skidrager, kano drager of fietsdrager op het dak te monteren.

Bij iedere uitvoering heeft u de keuze tussen dakdragers met draagstangen van aluminium of staal. De aluminium stangen beschikken over een aerodynamische vorm. Hierdoor maken de dakdragers minder gelijk wanneer deze op uw Toyota Auris gemonteerd zijn. De stalen dakdragerstangen worden altijd uitgevoerd met een vierkante stang en deze dakdragers kunnen dan ook een fluittoon maken wanneer deze gemonteerd zijn.
 

Dakdragers Toyota Auris ophalen of verzenden

Voor alle voorraad dakdragers van Dakdragerwinkel.nl geldt: "Op werkdagen voor 16:00u besteld, is de volgende dag in huis". Daarnaast is de levering gratis voor Nederland en België.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de producten op te halen in onze winkel in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Ook hier beschikken wij over een magazijn met dakdragers. Ter compenstatie van de gratis verzending, zullen wij de dakdragers gratis voor u in elkaar zetten en op uw Toyota Auris plaatsen. Wel willen wij u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice om de dakdragers voor u apart te leggen en een afspraak te maken voor de montage.

Dakdragers Toyota Auris kopen? | Dakdragerwinkel.nl