Dakdragers Toyota RAV4

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerspecialist en levert dakdragers voor onderstaande Toyota RAV4 uitvoeringen. Kies uw uitvoering RAV4 en u ziet alle passende sets.

Complete allesdragers Toyota RAV4

Ook voor de Toyota RAV4 heeft Dakdragerwinkel.nl een ruim assortiment met complete dakdragersets. Bovenstaand ziet u een overzicht met alle uitvoeringen van de RAV4. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende bouwjaren. U kiest simpelweg uw uitvoering en u krijgt een pagina met alle passende dakdragers.

Het is mogelijk dat u eerst nog een keuze moet maken tussen de verschillende daktypes. Sommige RAV4 modellen zijn namelijk uitgevoerd met verschillende daktypes (denk hierbij aan een glad (normaal) dak of met een railing op het dak.

Op de pagina met alle complete dakdragersets kunt u filteren op aluminium of stalen dakdragerstangen. De aluminium stangen hebben een aerodynamische vormgeving. Dit betekent dat deze, in tegenstelling tot de standaard stalen dakdragerstangen, weinig tot geen windgeruis veroorzaken wanneer deze op de auto gemonteerd zijn.

Dakdragers Toyota RAV4 koopt u op Dakdragerwinkel.nl