Al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen CaliforniaWeergave:
 

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert complete dakdragersets voor bovenstaande Volkswagen California modellen. U heeft dus geen extra producten nodig om uw dakkoffer, watersportdrager, fietsendrager of skihouder op het dak van uw Volkswagen California te monteren.
 

VW California dakdragers van diverse merken

Wij leveren uitsluitend dakdragersets van A-merken. Zo heeft u keuze uit Thule, Atera, Menabo en Yakima. Deze dakdragers zijn allemaal TÜV/GS gecertificeerd en voldoen volledig aan de veiligheidsnormen van de 'City-Crash' test. Daarnaast krijgt u op de dakdragers van Yakima en Thule maarliefst 5 jaar garantie, bij Atera 3 jaar en bij Menabo 2 jaar.

Dakdrager showroom

In Zevenhuizen (zh) in de buurt van Rotterdam, Den Haag en Gouda vindt u onze showroom. Hier vindt u een groot deel van ons aanbod dakdragers en dakkoffers. Wilt u de Volkswagen California dakdragers op komen halen? Wij bieden gratis montage bij ophalen, dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending binnen Nederland.

Onze montageservice geldt voor de California dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Door de prijs van de Menabo dakdragers kunnen wij hier helaas geen gratis montage voor aanbieden.


Volkswagen California dakdragers kopen? Dakdragerwinkel.nl