Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen ID.3

Dakdragerwinkel.nl levert de volgende dakdragers voor de Volkswagen ID.3 vanaf bouwjaar 2020 met glad dak. Nu met gratis verzending of gratis montage bij afhalen in de showroom.


Weergave:
 

Volkswagen ID.3 dakdragers voor diverse uitvoeringen

Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert complete dakdragers. Al onze dakdragersets zijn auto specifiek. Dit betekent dat u in bovenstaand overzicht eerst uw carrosserietype en bouwjaar range moet kiezen.

Weet u niet zeker welk carrosserietype u heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw auto.


Gratis verzendig of gratis montage.

Bij Dakdragerwinkel.nl kunt u bij alle producten kiezen of u deze wilt laten monteren of wilt laten bezorgen. Wilt u graag wat extra tips voor de montage en/of wilt u de dakdragers gratis laten monteren? Dan kunt u de dakdragers voor uw ID 3 op komen halen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). In dit geval zal één van onze monteurds de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt alleen voor dakdragers van de merken Thule, Atera en Yakima. Wilt u liever dat de dakdragers thuis bezorgd worden? Dit is geen probleem. Wij bezorgen gratis binnen heel Nederland en België.
 

Dakdragers Volkswagen ID3 van diverse A-merken

Wij leveren dakdragers van diverse A-merken, deze merken onderscheiden zicht op de punten gebruiksgemak en veiligheid. Zo vindt u onder andere de merken: Thule, Atera, Yakima, Menabo en Aguri in ons assortiment. Al deze merken worden geleverd met minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij de dakdragers van de merken Thule en Yakima is de garantie zelfs 5 jaar.

Dakdragerwinkel.nl, de expert in Volkswagen ID.3 dakdragers.