Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen ID. Buzz Cargo kopen?

Dakdragerwinkel.nl heeft op dit moment Volkswagen ID. Buzz Cargo dakdragers in het assortiment van het merk Thule en Yakima. Andere merken zoals Atera, Menabo en Aguri zullen later aan het assortiment worden toegevoed wanneer deze beschikaar zijn.


Weergave:
 

Volkswagen komt in 2022 met een volledig elektrische bedrijfswagen: de VW ID.Buzz Cargo. Met een actieradius van 424 km WLTP kun je door heel Nederland zorgeloos naar jouw klussen rijden. Zonder rekening te hoeven houden met millieuzones in de binnensteden. Deze elektrische bus van Volkswagen levert zelfs stroom terug dankzij het bi-directioneel laden. Een uitgebreid accupakket in combinatie met royale laadruimte maakt de ID.Buzz Cargo uitstekend geschikt voor diverse klussen. 

Volkswagen ID. Buzz Cargo dakdragers

Dakdragerwinkel.nl is specialist op het gebied van dakdragers, allesdrager, dakkoffers etc. en levert dus ook verschillende passende dakdragers voor de volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo vanaf bouwjaar 2022. Daarbij bieden wij alleen dakdragersets van de bekende A-merken Menabo, Thule, Atera en Yakima. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis naar uw vakantiebestemming met alle bagage op het dak. Daarnaast kunnen we u garanderen dat uw Volkswagen ID. Buzz Cargo niet beschadigd bij de montage van de dakdragers.

Dakdragers Volkswagen ID. Buzz Cargo monteren

De dakdragers zet u de eerste keer helemaal in elkaar. Daarna kunt de de dakdragers altijd binnen 5 tot 10 min op de auto plaatsen.

Natuurlijk kunt u de dakdragers ook ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Ook in onze showroom hebben wij een groot gedeelte van onze Volkswagen ID. Buzz dakdragers liggen. Hierdoor kunnen wij u de verschillen bij de allesdragers laten zien en uitleggen. Bij de sets van Thule, Atera en Yakima bieden wij zelfs gratis montage bij ophalen. Wij zullen de dakdragers voor de Nexo voor u in elkaar zetten en deze op de auto plaatsen. Dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending. Helaas kunnen we deze montage niet voor de Menabo dakdragersets verzorgen.

VW ID. Buzz Cargo dakdragers met gratis verzending

Dakdragerwinkel.nl levert de Volkswagen ID. Buzz Cargo dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij u altijd een levertijd van 1 tot 3 werkdagen kunnen garanderen. Daarnaast is de verzending binnen Nederland en België gratis.

Dakdragers Volkswagen ID. Buzz Cargo vanaf 2022 kopen? | Dakdragerwinkel.nl