COVID-19: Online 24/7 open | Click & Collect | Showroom Open - Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen Polo

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor onderstaande Volkswagen Polo modellen.

Kies uw model VW Polo uit onderstaand overzicht en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.Dakdragers voor uw Volkswagen Polo

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert complete dakdragersets voor bovenstaande Volkswagen Polo modellen. U heeft dus geen extra producten nodig om uw dakkoffer, watersportdrager, fietsendrager of skihouder op het dak van uw Volkswagen Polo te monteren.
 

VW Polo dakdragers van diverse merken

Wij leveren uitsluitend dakdragersets van A-merken. Zo heeft u keuze uit Thule, Atera, Menabo en Yakima. Deze dakdragers zijn allemaal TÜV/GS gecertificeerd en voldoen volledig aan de veiligheidsnormen van de 'City-Crash' test. Daarnaast krijgt u op de dakdragers van Yakima en Thule maarliefst 5 jaar garantie, bij Atera 3 jaar en bij Menabo 2 jaar.
 

Dakdragers voor diverse VW Polo modellen

U kunt hierboven keuze maken tussen de verschillende Volkswagen Polo modellen en uitvoeren. Zo is er onderscheid gemaakt in de verschillende bouwjaren en 3-deurs, 5-deurs, CrossPolo en Polo Fun modellen. Alle dakdragersets zijn autospecifiek, dit betekent dat er voor iedere poloandere dakdragers geschikt zijn. Om u niet te veel te laten zoeken naar de juiste drager, heeft Dakdragerwinkel.nl de modellen onderverdeeld: Wanneer u het model aanklikt ziet u alle mogelijkheden voor de auto.
 

Dakdrager showroom

In Zevenhuizen (zh) in de buurt van Rotterdam, Den Haag en Gouda vindt u onze showroom. Hier vindt u een groot deel van ons aanbod dakdragers en dakkoffers. Wilt u de Volkswagen Polo dakdragers op komen halen? Wij bieden gratis montage bij ophalen, dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending binnen Nederland en België.

Onze montageservice geldt voor de Polodakdragers van Thule, Atera en Yakima. Door de prijs van de Menabo dakdragers kunnen wij hier helaas geen gratis montage voor aanbieden.


Volkswagen Polo dakdragers kopen? Dakdragerwinkel.nl