Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Volkswagen T-Roc

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers voor de VW T-Roc vanaf bouwjaar 2017. Maak hieronder de keuze tussen de verschillende T-Roc daktypes en u ziet de juiste dakdragers voor uw auto.

Gratis verzending binnen Nederland of gratis montage bij ophalen!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Volkswagen T-Roc dakdragers voor diverse uitvoeringen

Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert complete dakdragers. Al onze dakdragersets zijn auto specifiek. Dit betekent dat u in bovenstaand overzicht eerst uw daktype moet kiezen.

U kunt hierbij kiezen tussen 2 verschillende daktypes: Namelijk met een normaal (glad) dak en een dak met dakrailing.

Weet u niet zeker welk daktype u heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw auto.

 

Dakdragers VW van diverse A-merken

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers van diverse A-merken. Alle dakdragers worden geleverd als complete sets. Dit betekent dat u verder niets meer nodig heeft om uw dakkoffer, skihouder, fietsdrager of lading te vervoeren op het dak van uw VW T-Roc. Voor de T-Roc zijn er dragers beschikbaar van 4 verschillende merken, Dit zijn Menabo, Atera, Aguri en Thule.

De Menabo dakdragersets zijn onze budget mogelijkheden. U ontvangt 2 jaar garantie op deze dragers, daarnaast hebben de dragers een semi-pasvorm. Dit betekent dat ze passen op een grote lijst met auto's met een glad dak, mede hierdoor komt het draagvermogen niet hoger dan 50 kg. Daarnaast zijn de Menabo dakdragers relatief lastig te monteren. 

De Thule dakdragers bestaan uit 3 onderdelen. De stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. Voordeel van dit systeem is dat u mogelijk bij de volgende auto alleen een nieuwe kitset hoeft te kopen om de dakdragers passend te maken op de auto. Daarnaast beschikt u altijd over de perfecte pasvorm en een anti diefstal beveiliging. Dit geldt overigens alleen voor de T-Cross met een glad dak. Omdat een dakrailing niet autospecifiek is, hoeft er bij een T-Cross met dakrailing geen autospecifieke kitset aangeschaft te worden. Daarom heeft u bij een dakrailing alleen maar een voetenset en een stangenset nodig.

De dakdragers van Atera zijn compleet voorgemonteerd en kunt u dus direct vanuit de doos op de railing van uw Karoq plaatsen. Nadeel van deze dakdragers is dat u bij een volgende auto een complete nieuwe dakdragerset nodig heeft. Ook bij Atera dakdragers heeft u de keuze tussen een stalen set en een aluminium dakdragerset. Ook deze aluminium dakdragers hebben een aerodynamische vorm en beschikken over een 20mm T-profiel.

De Aguri is een voordelig en goedkope dakdrager. Daarnaast heeft u bij de Aguri weinig last van windgeruis. Nadeel van de Aguri is dat deze iets minder gebruiksgemak heeft omdat de dragers iets lastiger te monteren zijn dan de Thule, Atera en Yakima dragers.

 

Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de T-Roc dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Dus helaas niet voor de Menabo sets.


Dakdragerwinkel.nl, de expert in Volkswagen T-Roc dakdragers.